Ajankohtaista

Purac valitsi Endress+Hauserin Tukholman Henriksdalin jätevedenpuhdistamon prosessilaitetoimittajaksi

Vesi- ja jätevesiprojekteja toteuttava Purac on valinnut Endress+Hauserin puhdistamon prosessilaitteiden kokonaistoimittajaksi. Perusparametrien, kuten virtauksen, paineen, pintojen ja lämpötilan lisäksi laitokselle asennetaan uusimmat ammoniumin (NH4-N), fosfaatin (PO4-P) ja kokonaisfosfori (Pkok) analysaattorit. Kokonaistoimitukseen kuuluu lisäksi pH:n, liuenneen hapen, nitraatin ja kiintoaineen analyysimittaukset.

Tukholman Henriksdalin jätevedenpuhdistamo on yksi maailman suurimmista ja maailman ensimmäinen kallioon louhituista puhdistuslaitoksista. Puhdistamon laajennustyöt ovat parhaillaan käynnissä ja sen kapasiteetti tuplaantuu laajennuksen käyttöönoton jälkeen.

Purac päätyi Endress+Hauserin laitteisiin seuraavista syistä:

  • Useissa projekteissa laadukkaiksi ja pitkäikäisiksi todetut laitteet
  • Endress+Hauser pystyy toimittamaan kaikki prosessilaitteet, jolloin laitekannan hallinta ja huollot helpottuu
  • Memosens-antureiden käyttö on käyttäjille miellyttävämpää ja turvallisempaa
  • Modernit laitteet vaativat vähän huoltoa ja ovat käyttökuluiltaan edullisia
  • Endress+Hauser pystyy tarjoamaan kattavat ja laadukkaat palvelut, koko laitoksen käyttöiän

Lue alkuperäinen tiedote.

Julkaistu: 29.10.2019