Tuotteet

Promass Q-anturi entistä vaativammille sovelluksille

promassq

Pitkällisen tutkimuksen ja tuotekehityksen tuloksena syntynyt Promass Q -anturi nostaa laitteen suorituskyvyn uudelle tasolle. Anturi on suunniteltu erityisesti hankaliin ja tarkkuutta vaativiin sovelluksiin.

Promass Q:n ominaisuuksiin kuuluu muun muassa entistäkin parempi nollapistestabiilisuus ja pienempi painehäviö. Patentoidun multitaajuustoiminnon (MFT, Multi Frequency Technology) ansiosta anturi on entistä tarkempi sovelluksissa, joissa on nesteeseen sitoutuneita kaasukuplia. Promass Q tarjoaa markkinoiden parhaan tiheysmittaustarkkuuden laajalla lämpötila- ja painealueella sekä parhaan massamäärätarkkuuden laskutusmittauksiin. Maksimaalinen turvallisuus ja liitettävyys kaikkiin järjestelmiin ja prosesseihin.

  • Kehitetty IEC 61508 -vaatimusten mukaisesti. SIL2-hyväksyntä, kahdennettuna SIL3.
  • “Heartbeat Technology” -käytön aikainen verifiointi.
  • Jatkuva, entistä kattavampi itsediagnostiikka.
  • HART (4–20 mA), PROFIBUS PA/DP, FOUNDATION Fieldbus, Modbus RS485, EtherNet/IP, PROFINET -liitännät, vapaasti konfiguroitavat lähtökortit.
  • Koot DN…DN100 (1”…4”) aina DN250 (10”) saakka.
Julkaistu: 29.05.2018