Tuotteet

Promag 55S – Spesialisti paperi- ja selluteollisuuteen

promag_55s_2

Promag 55S kasvattaa jatkuvasti suosiotaan paperi- ja selluteollisuudessa. Promag 55S on kehitetty nimenomaan vaativimpiin sovelluksiin, esimerkiksi sakeille massoille ja korkeisiin lämpötiloihin.

Laite soveltuu erinomaisesti sellutehtaan ”all-round” -mittariksi, joka kestää kovimmissakin paikoissa.

Endress+Hauserin virtausmittauksissa on menossa sukupolvenvaihdos, jossa ns. Proline 2 -sukupolvi väistyy uuden Proline 3 -sukupolven tieltä. Magneettisista määrämittareista mm. Promag 50 ja 53 korvataan uudella Proline 300/500 -sarjalla. Promag 55S ei kuitenkaan kuulu tähän poistuvaan sukupolveen.

”Promag 55S on suunniteltu myöhemmin kuin nyt poistuva Proline 2 sukupolvi ja on siten uudempaa tekniikkaa. Promag 55S:n signaalinkäsittely ja itsediagnostiikka ovat edelleen ajantasaista tekniikkaa, eikä elektroniikkakomponenttien saatavuudessa ole ongelmia, toisin kuin Proline 2:ssa”, Endress+Hauserin Flowtec-tehtaan Area Manager Jozef Bodlak vahvistaa.

”Promag 55S :n vahvistinelektroniikkaa päivitetään aikaisintaan vuonna 2022, mutta mihinkään suuriin muutoksiin ei ole tarvetta. Promag 55S:ssä onnistuttiin yhdistämään AC- ja DC -magnetoitujen mankkuputkien parhaat ominaisuudet eikä keskusteluun siitä, kumpi tekniikka on parempi, ole tarvinnut sen koomin palata”.

Lue lisää Promag 55 S:stä

Julkaistu: 29.05.2018