Tuotteet

iTHERM Trustsens – maailman ensimmäinen itsekalibroiva lämpötilamittaus

iTherm

Endress+Hauserin uutuus, itsekalibroiva lämpötilamittaus iTHERM Trustsens, voitti arvostetun Hermes Award -palkinnon viime kuussa Hannoverin messuilla.

Maailman johtaviin lämpötilamittauksia valmistaviin yrityksiin kuuluva Endress+ Hauser tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman lämpötilamittauksia. Joukkoon on liittyvnyt myös iTHERM TrustSens, jonka sisäänrakennettu kalibrointi tapahtuu tarkalleen 118°C:ssa. Kalibrointi on jäljitettävä ja siitä saadaan tulostettua kalibrointitodistus.

Tänä vuonna julkaistavan toisen version kalibrointipiste on 55°C. Tämän uutuuden myötä sovellusten, joissa automaattista kalibrointia voi hyödyntää, määrä kasvaa huomattavasti. ”Ja ainahan on mahdollista irrottaa anturi prosessista ja lämmittää anturia esim. kuumailmapuhaltimella yli 118 asteen, jolloin se kalibroi itse itsensä”, Endress+Hauserin lämpötila-asiantuntija Ari Kettunen kertoo.

Uusi ITHERM Trustsens voitti Hannoverin messuilla arvostetun Hermes Award -palkinnon.

Uusi ITHERM Trustsens voitti Hannoverin messuilla arvostetun Hermes Award -palkinnon. Katso uusi video.

Monissa prosesseissa ja sovelluksissa lämpötila on kriittinen suure ja sen tarkkuus täytyy varmistaa kalibroimalla mittauksia määräajoin. Perinteinen kalibrointi on aikaa vievää ja kallista sekä vaatii useimmiten prosessin pysäyttämisen. Juuri tällaisia prosesseja varten on iTHERM TrustSens, jonka anturiin on normaalin PT100-anturin lisäksi sisäänrakennettu keraaminen anturi, jota käytetään referenssinä automaattisessa kalibroinnissa.

Endress+ Hauserin lämpötila- mittausten valikoima markkinoiden laajin

Endress+Hauserin vahvuutena on, että kaikille teollisuusaloille aloille löytyy oikeat ratkaisut: kompaktit lämpötila-anturit, modulaariset anturit, suojataskut, lähettimet, korkean lämpötilan keraamiset ja metalliset anturit, sekä suojaputket. Myös elintarvike- ja lääketeollisuuden vaatimukset täyttävät hygieeniset anturit, energia- ja metalliteollisuuden korkean lämpötilan mittaukset sekä raskaan prosessiteollisuuden suojataskut ja anturit ovat valikoimissa. Myös kevyempiin sovelluksiin löytyy niiden vaatimukset täyttävät edullisemmat ratkaisut.

Endress+Hauserin valikoima lämpötilamittauksiin:

iTHERM TrustSens

  • Maailman ensimmäinen itsekalibroiva lämpötilamittaus.
  • Osa Hearbeat-konseptia.

iTHERM Strongsens

  • Markkinoiden kestävin PT100 -anturi.
  • Kestää tärinää > 60 g (vakioantureilla 3-4 g)

iTHERM Quicksens

  • Markkinoiden nopein PT100 -anturi.
  • Vasteaikavakio t90 = 0.75 s (vakioantureilla >10 s)

iTHERM QuickNeck

  • Nopea irrotus prosessista johtoja irrottamatta.
  • Helppo uudelleenkalibrointi.

Lue lisää uudesta iTherm Trustsensistä

Julkaistu: 29.05.2018