Uutiskirje

Promass Q -anturi asettaa uudet standardit coriolismassamäärämittarin suorituskyvylle

promass_kansi_op

Tähän asti Endress+Hauserin Promass F on edustanut massamäärämittareiden huippua mittaustarkkuuden ja käytännön suorituskyvyn suhteen. Pitkällisen tutkimuksen ja tuotekehityksen tuloksena on syntynyt Promass Q -anturi, jossa suorituskyky on viety vieläkin korkeammalle tasolle. Anturi on suunniteltu mm. öljy- ja kaasu- toimialalle sekä muihin erityistä tarkkuutta vaativiin sovelluksiin. Nyt saatavana myös hygieenisillä prosessiyhteillä ja vahvistimen koteloinnilla. Promass Q tarjoaa markkinoiden parhaan tiheysmittaustarkkuuden (± 0,2 kg/m3). Tiheysmittaus on testattu puolueettomassa laboratoriossa (H & D Fitzgerald) laajalla lämpötila- ja viskositeettialueella. Tiheysmittaus ei vaadi kenttäkalibrointia, vaan tarkkuus toteutuu ”Out of the box”.

Promass Q:n ominaisuuksiin kuuluu mm. entistäkin parempi nollapistestabiilisuus ja pienempi painehäviö. Patentoidun multitaajuustoiminnon (MFT, Multi Frequency Technology) ansiosta anturissa on entisiä parempi tarkkuus sovelluksissa, joissa on nesteeseen sitoutuneita kaasukuplia sekä markkinoiden paras massamäärätarkkuus (± 0,05 %) laskutusmittauksiin.

Maksimaalinen turvallisuus ja liitettävyys kaikkiin järjestelmiin ja prosesseihin:

  • Kehitetty IEC 61508 -vaatimusten mukaisesti. SIL2-hyväksyntä, kahdennettuna SIL3
  • “Heartbeat Technology” käytön aikainen verifiointi
  • Jatkuva entistä kattavampi itsediagnostiikka
  • HART (4–20 mA), PROFIBUS PA/DP, FOUNDATION Fieldbus, Modbus RS485, EtherNet/IP, PROFINET -liitännät, vapaasti konfiguroitavat lähtökortit
  • Koot DN…DN100 (1”…4”), myöhemmin DN250 (10″) saakka

Lisätietoja:
Ari Kettunen, ari.kettunen@fi.endress.com, p. 358 20 1103 622

Julkaistu: 24.08.2017