Tuotteet

Uusi Liquiline Control – älykästä prosessin ohjausta

Kansi_Liquiline

Endress+Hauserin innovatiivisten tuotteiden taustalla on jatkuva ja tinkimätön tuotekehitys. Jätevesisovellusten kehitystyössä olemme havainneet, että ilmastus ja kemikaalienkulutus ovat jätevedenpuhdistamojen suurimpia kulueriä. Näitä käyttökuluja voitaisiin alentaa merkittävästi tarkoilla mittauksilla ja älykkäällä ohjauksella. Tältä pohjalta syntyi uusi Liquiline Control -ohjausjärjestelmä.

Liquiline Control koostuu ohjelmoitavasta logiikasta ja monivärikosketusnäytöstä. Endress+Hauser on ohjelmoinut logiikkaan algoritmejä, joilla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä ilmastuksen ohjauksessa ja kemikaalien kulutuksessa.

Plug & Play -tyyppisen ohjausjärjestelmän asennus on helppoa. Järjestelmä asennetaan laitoksen automaation rinnalle ja Liquiline Control ottaa hoitaakseen sille annetut tehtävät. Kommunikointi hoidetaan kenttäväylän välityksellä. Myös vanhaan järjestelmän voidaan liittyä.

Liquiline Control tuo Endress+Hauserin prosessiosaamisen kaikkien saataville, aivan uudenlaisella tavalla.

Kysy lisää:
Antti Kottila
p. +358 20 1103 641
antti.kottila[ät]fi.endress.com

Julkaistu: 09.05.2017