Tuotteet

Memograph M RSG45 -datamanageri toimii myös PROFINET-keskittimenä

Kansi_Memograph

Memograph-datamanagerit kehitettiin aikoinaan paperittomiksi piirtureiksi korvaamaan teollisuudessa yleisesti käytettyjä paperipiirtureita. Niistä on vähitellen kehittynyt monipuolisia datan keruu- ja hallintalaitteita. Nyt Memograph M RSG45 on ottanut askeleen seuraavalle tasolle. Siitä on tullut keskitetty mittaustiedon keruulaite sekä keskitin kenttälaitteiden ja ylemmän tason järjestelmien ja pilvipalveluiden välille. Laitteen käyttöönotto ja operointi on helppoa, eivätkä ne vaadi ohjelmointitaitoja.

Kommunikointi

Monipuoliset kommunikointiprotokollat mahdollistavat kenttälaitteiden liittämisen esim. Profinet I/O -väylän kautta automaatiojärjestelmiin ja logiikoihin. Saatavilla Modbus RTU/ TCP slave, Modbus RTU/TCP master, Profibus DP slave, PROFINET IO-Device, EtherNet/IP -kommunikointi-protokollat.

HART®-tulokortit

HART®-tulokortit mahdollistavat 4…40 mA analogiasignaalin lisäksi kaikkien neljän HART-signaalin lukemisen. HART multidrop -kytkennällä on mahdollista kytkeä jopa 5 laitetta yhteen tulokanavaan. RSG45 toimii myös HART gatewaynä. Tämä mahdollistaa kenttälaitteiden konfiguroinnin ja diagnostiikkatietojen luvun ilman erillistä HART-modeemia.

Integroitu webserveri

Integroitu webserveri mahdollistaa käyttöönoton ja operoinnin sijainnista riippumatta, erillisille ohjelmille ei ole tarvetta.

Luotettava ja turvallinen tiedon tallennus

Memograph M RSG45 kerää, tallentaa ja visualisoi kenttälaitteilta tulevan datan. Mittausten visualisointi ja tallennus onnistuu myös tietokoneelle FDM-ohjelman avulla. Memograph M RSG45 muodostaa yhdessä FDM-ohjelman kanssa TÜV-hyväksytyn kokonaisuuden, joka täyttää mm. lääketeollisuuden FDA 11/21 -vaatimukset datan tallennuksesta ja manipuloinnin estosta.

Pieni_Memograph

Memograph on uuden sukupolven laite datan keruuseen ja hallintaan.

Modulaarinen ja laajennettava

Memograph M RSG45:een voi valita tulo- ja lähtökanavia tarpeen mukaan ja lisätä tulevaisuudessa. Käytössä on jopa 20 universaalia/HART®-tuloa sekä 14 digitaalituloa tai 12 relelähtöä. Valittavissa on valmiita sovelluspaketteja tai räätälöityjä avaimet käteen -toimituksia.

Tutustu Memograph M RSG45 -datamanageriin.

Julkaistu: 09.05.2017