Ajankohtaista

Lisää osaamista Endress+Hauserin koulutuksista

Kansi_Field

Field Check -koulutus toi lisää varmuutta käyttöön ja joustavuutta kunnossapitoon

UPM:n Pietarsaaren tehtaan sähköautomaation kunnossapitoporukka kokoontui helmikuun lopulla Endress+Hauserin Field Check -koulutukseen. Päivän aikana Endress+Hauserin huoltoinsinööri Arto Junnilan johdolla käytiin läpi Endress+Hauserin 50-sarjan virtausmittareiden verifiointia ja tarkistusta Field Check -laitteistolla.

UPM:lle räätälöidyssä koulutuksessa opeteltiin käyttämään ja tulkitsemaan laitetta oikein ja monipuolisesti. “Field Check -laitteet ovat meille uusia. Ne antavat kunnossapitoon joustavuutta ja koulutus puolestaan antaa varmuutta niiden käyttöön. Koulutuksella halusimme varmistua, että osaamme varmasti käyttää laitteiston kaikkia mahdollisuuksia. Itse opiskelemalla ne olisivat voineet jäädä vajaalle käytölle”, kertoo UPM:n Juha Perälä.

Koulutus antoi kurssilaisille lisää osaamista ja varmuutta virtausmittauksen verifiointiin varsinkin vikatilanteissa. “Field Checkiä käytetään prosessin käynnin aikana kertomaan, onko vikatilanne anturissa, johon päästään käsiksi vasta seisokissa, vai vahvistimessa, joka voidaan vaihtaa myös käynnin aikana”, kertoo Perälä. “Sen perusteella tiedämme, miten toimia.”

Osaaminen antaa lisää uskallusta käydä kiinni tuotteisiin ja tehokkuutta kenttähuoltoon ja kunnossapitoon. “Kun mennään prosessissa käynnissä olevaan mittariin kiinni, täytyy tietää, mitä tekee – niin että hommat saadaan suoritettua turvallisesti eikä ylimääräisiä pysähdyksiä tule”, kertoo Endress+Hauserin Mika Eerola.

Helmikuinen koulutus oli fokusoitu paperi- ja selluteollisuuden tarpeisiin. Endress+Hauser järjestää vastaavanlaisia koulutuksia paperi- ja selluteollisuuden lisäksi myös vesilaitoksille, energiantuotantoon voimalaitoksille ja elintarviketeollisuudelle.

 

Mitä mittarisi näyttää, osaatko tulkita sitä?
Kysy lisää koulutuksista:

Mika Eerola
mika.eerola[ät]fi.endress.com
p. 020 1103 612

Julkaistu: 09.05.2017