Ajankohtaista

Reset-tapahtuma – IoT ja automaatio vauhdittavat liiketoimintaa

Kansi_reset

Uudenlainen Reset-tapahtuma keräsi automaatio- ja digialan yritykset ja valmistavan teollisuuden päättäjät Helsingin Messukeskukseen tammikuussa. Myös Endress+Hauser oli mukana tilaisuudessa.

Verkostoitumistapahtuma antoi kuvan alan toimijoiden näkemyksistä ja ajankohtaisista teemoista. Tilaisuudessa oli positiivista kuhinaa ja monipuolisia näkemyksiä siitä, kuinka IoT:n ja automaation avulla voidaan vauhdittaa liiketoimintaa. Tiivis seminaaripäivä sisälsi puheenvuoroja, keskusteluja sekä pohdintaa digitalisaation ja automaation mahdollisuuksista.

Tilaisuuden key note -puhujat olivat liiketoiminnan visionäärejä suomalaisen liike-elämän huipulta, mm. Tiedon teollinen internet -liiketoiminnan johtaja Taneli Tikka ja vuorineuvos Kari Neilimo. Endress+Hauser kävi tapahtumassa monia mielenkiintoisia keskusteluita, joiden parissa on hyvä jatkaa liiketoiminnan ja prosessien kehittämistä. Jari Rissalan Visio-artikkeli jatkaa IoT:n ja digitalisaation tiimoilta seuraavassa artikkelissa.

Julkaistu: 08.05.2017