Tuotteet

Promass Q -anturi asettaa uudet standardit coriolismassamäärämittarin suorituskyvylle

promass_kansi_op

Tähän asti Endress+Hauserin Promass F on edustanut massamäärämittareiden huippua mittaustarkkuuden ja käytännön suorituskyvyn suhteen. Pitkällisen tutkimuksen ja tuotekehityksen tuloksena on syntynyt Promass Q -anturi, jossa suorituskyky on viety vieläkin korkeammalle tasolle. Anturi on suunniteltu mm. öljy- ja kaasu- toimialalle sekä muihin erityistä tarkkuutta vaativiin sovelluksiin.

Promass Q:n ominaisuuksiin kuuluu mm. entistäkin parempi nollapistestabiilisuus ja pienempi painehäviö. Patentoidun multitaajuustoiminnon (MFT, Multi Frequency Technology) ansiosta anturissa on entisiä parempi tarkkuus sovelluksissa, joissa on nesteeseen sitoutuneita kaasukuplia. Promass Q tarjoaa markkinoiden parhaan tiheysmittaustarkkuuden (± 0,2 kg/m3) laajalla lämpötila- ja painealueella sekä parhaan massamäärätarkkuuden (± 0,05 %) laskutusmittauksiin.

Maksimaalinen turvallisuus ja liitettävyys kaikkiin järjestelmiin ja prosesseihin:

  • Kehitetty IEC 61508 -vaatimusten mukaisesti. SIL2-hyväksyntä, kahdennettuna SIL3
  • “Heartbeat Technology” käytön aikainen verifiointi
  • Jatkuva entistä kattavampi itsediagnostiikka
  • HART (4–20 mA), PROFIBUS PA/DP, FOUNDATION Fieldbus, Modbus RS485, EtherNet/IP, PROFINET -liitännät, vapaasti konfiguroitavat lähtökortit
  • Koot DN…DN100 (1”…4”), myöhemmin DN250 (10″) saakka

Lisätietoja:
Ari Kettunen, ari.kettunen@fi.endress.com, p. 358 20 1103 622

Julkaistu: 25.10.2016