Tuotteet

Modulaarinen SWAS-analysointikeskus vesi- ja höyrykiertojen tarkkaan seurantaan

pieni_swas2_op

SWAS – Steam and Water Analytical System

Endress+Hauserin SWAS-analysointikeskus on kustomoitava ja modulaarinen veden ja höyryn laadunmittausyksikkö. Sen avulla pystyt suojelemaan turbiinia ja muita herkkiä laitteita huonolaatuisen veden aiheuttamilta vaurioilta. Jatkuvatoimisella seurannalla minimoidaan korroosion ja epäpuhtauksien aiheuttamat ongelmat sekä vähennetään huoltotarvetta ja yllättäviä rikkoontumisia.

Endress+Hauser pystyy tarjoamaan markkinoiden kattavimman kokonaisuuden vesi- ja höyrykiertojen tarkkaan analysointiin.

 

swas-kaaavio_op

Saat kaikki mittaukset ja tuen yhdeltä toimittajalta. Kiitetyt Liquiline-lähettimet ja Memosens-anturit tallentavat prosessi- ja diagnostiikkadatan luotettavasti. Näiden avulla operoit laitosta entistä luotettavammin. Säästät myös aikaa ja rahaa laitteistojen ylläpitokustannuksissa.

Memosens-Liquiline-platformin nykyaikaiset tiedonsiirto-ominaisuudet mahdollistavat laitteiden jatkuvan etäkunnonvalvonnan ja seurannan. Endress+Hauserin osaavan huoltohenkilökunnan hoitaessa laitteiston kunnonvalvonnan, voi asiakkaamme keskittyä ydintekemiseensä eli sähkön ja höyryn tuotantoon.

Modulaarinen ja kustomoitava SWAS-analysointikeskus valmistetaan kunkin kohteen erityistarpeet huomioiden. Mittalaitteet ja näytteenkäsittely-yksiköt valitaan mittaustarpeiden ja olosuhteiden mukaan korkeita laatu- ja turvallisuusvaatimuksia noudattaen.

Lisätietoja:
Tomi Nurmi, tomi.nurmi@fi.endress.com, p. 358 20 1103 607

Julkaistu: 25.10.2016