Pääkirjoitus

Digitalisaatio – säästöjä sähköistämällä

tuomo_kansi_op

Edellisessä numerossa esittelimme IoT:n luomia mahdollisuuksia, joilla voidaan lisätä kustannustehokkuutta kenttälaitteiden elinkaaren hallintaan. Jatkamme edelleen digitalisaation parissa – nyt esittelemällä teille tehokkaita toimintamalleja sähköisessä kaupankäynnissä.

Digitalisaation myötä transaktioita voidaan automatisoida ja saavuttaa kustannussäästöjä yritysten välisissä sekä yritysten sisäisissä toiminnoissa. Yleisesti tunnetuin ja käytetyin toiminto on sähköinen laskutus, jolla on jo yksistään saavutettu merkittäviä säästöjä. Tämä on kuitenkin vasta alkua. Vieläkin suurempia säästöjä voidaan saavuttaa digitalisoimalla yritysten välisiä transaktioita projekti- ja kunnossapitohankintojen tiedon siirrossa, niin kaupallisen kuin teknisenkin tiedon osalta.

Endress+Hauser on panostanut digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntämiseen jo useamman vuoden ajan. Tällä panostuksella haluamme osaltamme mahdollistaa asiakkaillemme kustannustehokkaat toimintamallit kenttäautomaation hankinnoissa osana kokonaisvaltaista elinkaaren hallintaa.

Hyvät yhteistyökumppanit, hyödynnetään digitalisaation tuomat mahdollisuudet yhteistyössä ja varmistetaan näin kilpailukykymme kansainvälisessä kilpailussa.

Syysterveisin,

Tuomo Saukkonen

toimitusjohtaja

Julkaistu: 25.10.2016