Teknologia

Endress+Hauser tarjoaa tehokkaita toimintamalleja sähköiseen kaupankäyntiin

eh_e-direct-mainimage

Uusi E-Direct vie kenttälaitteiden ostamiseen uuteen aikaan

Sähköiset tilaukset muodostavat globaalisti Endress+Hauserin myynnistä jo 15 %. Endress+Hauserille uusien sähköisten palveluiden ja ostoportaalien kehittäminen on osa tavoitetta palvella asiakkaita mahdollisimman sujuvasti. Digitaalisia tilauskanavia on paitsi nopeaa käyttää silloin kun itselle sopii, ne tarjoavat myös kustannustehokkuutta. Endress+Hauserin asiantuntijat ovat ostokanavasta riippumatta käytössäsi aina, kun tarvitset.

E-direct – simppeliä kenttälaitehankintaa verkossa

E-direct on uusi sähköinen kanava helppoon ja kustannustehokkaaseen standardituotteiden ostamiseen. E-direct tarjoaa kattavan tuotevalikoiman kappalemääräisin paljousalennuksin. Nämä tuotteet ovat kaikkien asiakkaidemme saatavilla samoilla hinnoilla ympäri maailmaa 24/7.

Osoitteessa www.e-direct.endress.com/fi/fi keräät tuotteet ostoskoriin, näet selkeästi niiden hinnat ja toimitusajat – ja suuntaat kassalle. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä luodaan tili, jonka kautta laskutus hoituu jatkossa sujuvasti.

Online Shop – asiakaskohtainen kaiken kattava palveluportaali

Kun haluat kaiken kattavan tuotevalikoiman lisäksi suunnittelutyökalut vaivattomasti käyttöösi, valintasi on silloin Online Shop -palveluportaali. Portaalin kautta on sinulla käytettävissäsi teollisuusala- ja sovelluskohtaiset laitteiden mitoitusta sekä valintaa helpottavat työkalut. Lisäksi saat portaalin kautta helposti 2D/3D-mittakuvat sekä kaikki tuotteisiin liittyvät dokumentit. Tuotteiden valinnan jälkeen osto tapahtuu kätevästi portaalissa.
Online Shop perustetaan asiakaskohtaisesti. Perustamisen yhteydessä sovitaan portaalin palvelusisältö ja toimintamallit.

B2B Integration – tehokasta yhteistyötä järjestelmäintegraatiolla

B2B Integration edustaa pisimmälle vietyä yhteistyötä sähköisen kaupankäynnin alueella. Tässä yhteistyömallissa tekniset ja kaupalliset tiedot voidaan siirtää Endress+Hauserin ja asiakkaan järjestelmän välillä sähköisesti. Palvelukokonaisuudessa kaikki transaktiot yritysten välillä on mahdollista sähköistää. B2B-integrointi tehdään aina asiakastarpeen mukaan huomioiden toiminnan laajuus ja hyötynäkökulmat.

Endress+Hauserin sähköiset palvelut soveltuvat erilaisiin tarpeisiin

eh_e-direct-table-v2

 

eh_e-direct_screen

Sähköiset kanavamme palvelevat asiakasta entistäkin joustavammin.

 

Kysy lisää sähköisestä kaupankäynnistä:
Jari Rissala
jari.rissala@fi.endress.com
puh. 020 110 3608

Julkaistu: 21.10.2016