Tuotteet

Laatua, tarkkuutta ja kustannustehokkuutta bioteknologiaan ja elintarviketeollisuuteen

Iso_Bio_kuva

Olemme bioteknologian ja elintarviketeollisuuden luotettava kumppani, joka on erikoistunut vähentämään riskejä ja optimoimaan prosessin toimintaa. Olemme tukenasi ja autamme sinua olipa kyse yksittäisestä mittauspositiosta tai suuremmasta kokonaisuudesta.

Optimoi prosessisi Memosens CPS-171D -pH-elektrodin sekä CLS82D -johtokykyanturin avulla 

Kestävän rakenteensa ansiosta nämä anturit tarjoavat tarkkaa ja luotettavaa mittaustietoa vaativissa olosuhteissa bioteknologia- ja elintarviketeollisuuden hygieniavaatimukset huomioiden. Anturit kestävät myös CIP/SIP- ja autoklaavausolosuhteissa.Pieni_bio_2

Nämä anturit on mahdollista kalibroida laboratorio-olosuhteissa, kuten myös muut Memosens-tuotteet.Anturit ovat rakenteeltaan samankokoisia. Näin ollen ne sopivat yhdenmukaisiin asennusarmatuureihin

Johtokykyanturista on uutuutena aiempaa laajempi mittausalue.

Liquiline To Go on kannettava käsimittari pH/ORP-, johtavuus-, happi- ja lämpö- tilamittauksiin 

Liquiline To Go CYM290/291 on uusi käsimittari, johon voit kytkeä pH-, redox-, happi- tai johtokykyantureita. Sillä mittaat kätevästi kenttäolosuhteissa tai laboratoriossa. Voit käyttää Memobase Plussan tapaan samoja antureita, joita sinulla on asennettuna prosessiin. Liquiline To Go:n avulla voit myös kätevästi kalibroida anturisi missä haluat.Pieni_bio3

Memobase Plus – Mittaa, kalibroi ja dokumentoi Memosens-antureita yhdellä työkalulla 

Memobase Plus on täydellinen ohjelmisto parantamaan prosessisi turvallisuutta ja luotettavuutta. Se dokumentoi Memosens-antureiden koko elinkaaren ja siten tarjoaa lääketeollisuudenkin vaatimukset täyttävän jäljitettävyyden ilman paperityötä. Memobase Plus -ohjelmiston avulla tietokoneesi on suorituskykyinen ja kompakti mittalaite jopa neljälle rinnakkaiselle anturille. Voit käyttää laboratoriossa samoja antureita kuin prosessissa, joten tulokset ovat todella vertailukelpoiset.

Lisätiedot ja yhteydenotot: 

Pasi Turtia,
pasi.turtia@fi.endress.com, p. 020 110 3633 

Kari Kylävainio
kari.kylavainio@fi.endress.com, p. 020 110 3623

 

Julkaistu: 24.05.2016