Pääkirjoitus

IoT kenttäautomaatiomaailmassa – mitä se on ja miten se vaikuttaa toimintaamme?

Iso_EHkuulumiset

IoT eli Internet of Things on käsite, josta olemme kaikki varmasti kuulleet, lukeneet ja keskustelleet viimeisen parin vuoden aikana. Mitä IoT on ja miten se näkyy päivittäisessä tekemisessämme? Kuinka hyödynnämme sitä tai miten voimme hyödyntää sitä tulevaisuudessa?

Nämä ovat kysymyksiä, joita haluaisin teidän, hyvät lukijat, asettavan itsellenne ja ottavan haasteeksi oman toimintanne kehittämisessä kenttäautomaatiossa.

Endress+Hauser on kehittänyt tuotteitaan, järjestelmiään ja osaamistaan vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita kustannustehokkaampien ratkaisuiden tuottamiseksi. Tämä kaikki on koottu Plant Asset Management -tarjonnaksi, joka konkretisoi hyvin, mitä IoT tarkoittaa kenttäautomaatiomaailmassa.

Tarjoamme teidän käyttöönne todella kattavan valikoiman tuotteita, kentänhallintatyökaluja ja -palveluita, joiden avulla te, hyvät yhteistyökumppanit, voitte helposti ja turvallisesti siirtyä hyödyntämään IoT:n tarjoamia etuja omassa toiminnassanne – yhteistyössä meidän kanssamme.

Lisää tietoa Plant Asset Management -ratkaisuistamme voit lukea lisää tästä lehdestä.

Hyvää alkavaa kesää!

Tuomo Saukkonen

toimitusjohtaja

Julkaistu: 24.05.2016