Tuotteet

Enemmän kuin kukaan toinen

Iso_enemman

Endress+Hauser on alle 40 vuodessa noussut elektromagneettisen virtausmittausteknologian markkinajohtajaksi. Yritys on tuottanut yli kaksi miljoonaa virtausmittaria – enemmän kuin kukaan toinen valmistaja.

Maaginen luku kertoo yrityksen korkealaatuisesta mittausteknologiasta ja ennen kaikkea asiakkaiden tyytyväisyydestä. Endress+Hauserin menestystarina virtausmittausten valmistajana alkoi 1970-luvun puolivälissä, jolloin tuotteiden parissa työntekijöitä oli vain kolme – mutta pioneerihenkeä sitäkin enemmän. Nykyään tuotantoa on kuudessa laitoksessa: Sveitsissä, Ranskassa, USA:ssa, Kiinassa, Intiassa ja Brasiliassa. Tehtaat ovat lähellä asiakasta, joten esimerkiksi kaikki Suomessa myytävät mittarit valmistetaan Euroopassa.

Jokaisen virtausmittarin laadukkuus voidaan varmistaa märkäkalibroimalla ne jäljitettävästi korkean tarkkuuden kalibrointilaboratorioissa. Infrastruktuurinsa ansiosta Endress+Hauser on voinut valmistaa jo kaksi miljoonaa virtausmittaria, joilla voisi mitata tilavuusvirtauksen, joka vastaa nelinkertaisesti Amazonjoen virtausta sekunnissa.

Innovaatiot takaavat asiakastyytyväisyyden 

Endress+Hauser on pystynyt tarjoamaan asiakkailleen jatkuvasti uraauurtavia laitteita kaikenlaisten nesteiden, kuten veden, maidon, happojen, emästen, massojen, tahnojen sekä malmilietteen, tarkkaan mittaukseen. Tuoteuutuuksillaan Endress+Hauser on pysynyt aikaansa, ja kilpailijoita, edellä. Innovaatioita ovat mm. hankalien nesteiden tarkka mittaus (Autozero 1987), mikroprosessoriohjaus (Variomag 1984), kaksijohdintekniikka (Eximag 1987) ja ensimmäinen parametrimatriisi (Tecmag 1990). Innovaatiot on nyttemmin koottu Proline-tuoteperheeksi, jota kehitetään jatkuvasti palvelemaan eri teollisuusalojen vaatimuksia.

Katse tulevaisuuteen 

Uusin Proline-sukupolvi tarjoaa runsaasti lisäarvoa, sillä mittarilta on luettavissa paljon prosessi- ja diagnostiikkadataa. Tieto on optimaalisesti hyödynnettävissä uusien tekniikoiden avulla: langattomat tekniikat, sisäänrakennettu webserveri ja saumaton integrointi automaatiojärjestelmiin. Uusi uniikki “Heartbeat Technology” mahdollistaa mittareiden testaamisen ja verioinnin käytön aikana irrottamatta laitteita prosessista. Endress+Hauser tähyää luottavaisin mielin kohti seuraavan miljoonan rajapyykkiä.

Pieni_enemman

Julkaistu: 24.05.2016