Ajankohtaista

Lämpötilamittausten uusi aika

Vanhat kumppanukset ovat sopineet uudenlaisesta yhteistyöstä teollisuuden lämpötilamittaustuotteiden saatavuuden parantamiseksi.

Sitek_kuva

Endress+Hauser ja Sitek-Palvelu ovat sopineet uudenlaisesta yhteistyöstä lämpötilatuotteiden osalta. Yhteistyö konkretisoituu asiakkaalle entistä parempana palveluna ja saatavuutena.

Tärkeintä yhteistyössä on sen syvyys ja asiakaslähtöisyys: yhteistyön mallia ja parasta toimintatapaa pohdittiin astumalla nimenomaan asiakkaan kenkiin. Lämpötilatuotteiden logistiikkaa on mietitty kokonaisuutena ja toimitusketju on hiottu sen mukaisesti.

Yhteistyö konkretisoituu asiakkaalle parempana palveluna ja tuotteiden saatavuutena. Lämpötilatuotteiden päivittäiskauppa ja -toimitukset tehdään jatkossa nopeasti Sitekin varastolta Jyväskylästä. Sitek varastoi jatkossa kattavaa valikoimaa Endress+Hauserin lämpötilatuotteita, jotka käytännössä menevät usein kunnossapidon tarpeisiin.

Sitekin toimitusjohtaja Petteri Jauholan mukaan ripeät toimitukset on Sitekille lähes tavaramerkki ja vahva kilpailuetu, jota asiakkaat arvostavat. “Asiakas on tottunut saamaan palvelun saman tien. Tuote lähtee meiltä vaikka taksilla, jos on tarvis.”

Endress+Hauser hoitaa projektitoimitukset jatkossakin

Projektitoimitukset ja -kyselyt hoituvat edelleen Endress+ Hauserin kautta. Projektien laitevalintoihin käytetään Endress+Hauserin osaamista, jolla speksataan täsmälleen oikea tuote oikeaan paikkaan.

Endress+Hauserille lämpötilamittaukset on alue, jolla on mahdollista kasvaa Suomen markkinassa. “Kasvua ja yhteistyötä tuntui luontevalta lähteä rakentamaan tällä tavoin, kun samalla löydämme synergiaa Sitekin muun tarjonnan kanssa”, kertoo Endress+Hauserin toimitusjohtaja Tuomo Saukkonen. “Pystymme palvelemaan asiakkaitamme kunnossapidon t
arpeissa aiempaa paremmin.”

Jo yli 2 miljoonaa lämpötilalähetintä

Globaalisti Endress+Hauser on yksi johtavista lämpötilamittausten asiantuntijoista: liiketoiminnan liikevaihto on 120 miljoonaa euroa.

Endress+Hauser on historiansa aikana tuottanut jo yli kaksi miljoonaa lämpötilalähetintä. Paraikaa yritys laajentaa lämpötilamittauksiin keskittynyttä osaamiskeskustaan Saksan Nesselwangissa. Huipputuotteiden maailmanlaajuinen kysyntä kasvaa jatkuvasti, joten uusi 4 800 neliön laajennus tuo varmuutta toimituskykyyn ja tuotekehitykseen tulevaisuudessa.

Kaikki Endress+Hauserin lämpötilatuotteet valmistetaan juuri Euroopassa. Laaja valikoima kattaa kaikki lämpötilastandardit, hygieniahyväksynnät ja erikoissovellukset.

Teksti: Tiina Koutajoki Kuvat: Endress+Hauser AG

Julkaistu: 16.05.2016