Pääkirjoitus

Uudistunut – ja silti jo konkari

Suomen Endress+Hauser on elänyt innostuneen mielenkiintoisia aikoja viime kesästä lähtien. Aloitimme heinäkuussa omana itsenäisenä yhtiönä ja siitä lähtien olemme rakentaneet teille entistä parempaa prosessiteollisuuden kumppania. Myönteinen vire ja tekemisen meininki on vienyt meitä innolla
eteenpäin!

Endress+Hauser on konkari prosessiteollisuuden kenttäautomaatiossa: taival on kestänyt jo yli kuusi vuosikymmentä. Se vaatii ajan tuulissa – sekä tekniikan kärjessä – mukana pysymistä ja innovaatioita. Niistä Endress+Hauser tunnetaan. Uusiutumista, uusia tuotteita ja innovatiivisia ratkaisuja tullaan näkemään yhtä lailla tulevaisuudessakin.

Jo tutuksi tullut Kenttäväylä-asiakaslehti seurasi mukanamme uudistuneeseen Endress+Hauseriin. Uuden alun myötä lehti on kokenut ulkoasun uudistuksen yrityksen kansainväliseen ilmeeseen. Lehden sisällön ydin on jatkossakin suomalaisen kenttäautomaation ajankohtaisissa uutisissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa – lisättynä ripauksella prosessiautomaation kansainvälisiä kuulumisia. Kerromme alan uusista käänteistä ja tarjonnasta sekä menestyksekkäistä ratkaisuista.

Kenttäväylän kantava ajatus on pysynyt ennallaan: haluamme antaa lukijoille mielenkiintoista sisältöä sekä ajatuksia ja ideoita omaan työhön. Se on koko Endress+Hauserin vahva tukijalka; olemme läsnä asiakkaan arjessa.

Antoisia lukuhetkiä, ja nähdään messuilla ja seminaareissa!

unna_nimitysUnna-Sisko Palo
Head of Marketing

Ps. Kenttäväylä on verkossa mukavasti luettavana vaikkapa tabletilla tai kännykällä: www.kenttavayla.fi. Kannattaa käydä tutustumassa!

Kuva: Olga Poppius

Julkaistu: 06.10.2015