Ajankohtaista

Valmiina uuteen aikaan!

KANSI

Endress+Hauserin toimitusjohtaja Tuomo Saukkonen on tyytyväinen kuin vastarakennetun talon isäntä. Ja niinhän hän onkin: Endress+Hauser on toiminut kesästä alkaen Suomessa omana itsenäisenä yhtiönään. Tuomo, mikä talossa on uutta? Miten uudistus näkyy asiakkaille?

“Myönteisesti!”

“Olemme entistä paremmin läsnä asiakkaillemme. Teemme sen keskittymällä yksinomaan prosessiteollisuuden automaatioratkaisuihin ja innovatiivisiin Endress+Hausertuotteisiin ja -palveluihin”, kertoo Tuomo. Endress+Hauserin Suomen lähes 40 prosessiteollisuuden mittaus- ja säätötekniikan asiantuntijaa ovat sijoittuneet kuuteen toimipisteeseen ympäri Suomea – lähelle asiakkaita ja heidän arkeaan.

tuomo

Sveitsiläinen laatu ja tarkkuus + suomalainen insinööriosaaminen

Todellisuudessa Endress+Hauser on jo kokenut konkari. Yli 60-vuotias sveitsiläinen perheyritys on prosessiautomaation kiistämätön pioneeri. Kenttälaitteiden mittauksiin erikoistuneella Endress+Hauserilla on vahvat juuret ja laaja globaali asiantuntijaverkosto. “Globaalin emoyhtiön kokemus ja vahva tuki on ollut meille uutta yritystä perustettaessa korvaamaton. Sieltä olemme saaneet jo valmiiksi käytännössä hyviksi havaitut ohjausjärjestelmät ja toimintamallit. Kun päälle lisätään oma osaava ja sitoutunut henkilöstö, niin hyvä perusta toiminnalle on rakennettu.”
“Sveitsiläinen laatu ja suomalainen insinööriosaaminen takaa asiakkaalle toimivan kokonaisuuden.”

Asiakas ansaitsee innovaatioita!

Uudistumista, uusia tuotteita ja innovatiivisuutta Endress+ Hauserilta on lupa odottaa jatkossakin. Yritys käyttää vuosittain liikevaihdostaan 7-8 prosenttia tuotekehitykseen.

Yksi osoitus Endress+Hauserin pitkän linjan teknologiajohtajuudesta ja vahvasta tuotekehityspanostuksesta on menestynyt Memosens-tekniikka analyysimittauksissa. “Panostamalla tuotekehitykseen takaamme, että pysymme kehityksen kärjessä ja pystymme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia, kilpailukykyisiä ja laadukkaita tuotteita. Innovatiivisuudesta ovat osoituksena yli 6 600 patenttia tai patenttihakemusta, jotka ovat syntyneet Endress+ Hauserin vuosikymmenten aikana.

Valmiina palvelukseen! Endress+Hauserille asiakaskeskeisyys on tärkeä arvo.

Tuomo_ryhmis

Yksi osoitus innovatiivisesta tuotekehityksestä on kustannustehokas kentänhallinnan ratkaisu Plant Asset Management. Siinä laitoksen kenttälaitteiden tekniset tiedot ja asennuskantatiedot pystytään yhdistämään niin, että ne ovat integroitavissa asiakkaan kunnossapitojärjestelmään reaaliaikaisesti. Lisäksi ratkaisukokonaisuus sisältää kentänhallintaan tarvittavat konfigurointityökalut ja – palvelut.

“Teknisesti ylivoimainen kokonaisnäkymä kenttälaitteisiin tuo asiakkaalle rahallisesti merkittäviä hyötyjä.” Aiemmin kenttälaitetiedot eivät ole olleet automaattisesti integroitu toimittajan ja laitoksen kunnossapitojärjestelmien välillä. “Jokainen ymmärtää kuinka aikaa  vievää tällainen on. Kokonaisvaltainen ja keskitetty tieto on tärkeää tuotantolaitoksen koko toiminnan optimoinnin ja tehokkaan käytön kannalta. Sitä on odotettu ja nyt se on mahdollista saada”, Tuomo sanoo. “Plant Asset Management on yksi innovatiivisista ratkaisuistamme asiakkaillemme. Se on näkyvä osa asiantuntemustamme ja kumppanuutta. Näihin kahteen sanaan tiivistyy Suomen Endress+Hauserin fokus.”

Teksti: Tiina Koutajoki Kuvat: Lina Hurmerinta, Kristiina Hemminki, Unna-Sisko Palo

Julkaistu: 05.10.2015