Tuotteet

Syksyn tuoteuutuuksia

TempC  -painevälitin

TempC  -painevälitin

-TempC (Temperature Compensatory Membrane) -kalvotekniikka minimoi kapillaarivälittimen lämpötilamuutoksen aiheuttamat mittausvirheet, taaten korkean mittaustarkkuuden sekä prosessiturvallisuuden vaativissa paine- ja paine-eromittaussovelluksissa. TempC kompensoi esimerkiksi ympäristön lämpötilan muutoksen aiheuttaman välitinnesteen laajenemisen asymmetrisellä mittauskalvon liikkeellä. Rakenne on toteutettu käyttämällä mittauskalvoa, joka mukautuu paineen muutokseen perinteistä jäykkää mittauskalvoa paremmin.

TempC -mittauskalvoa voidaan käyttää lämpötila-alueella -40°C – 250 °C eli myös säiliö- ja putkistomittauksissa, jossa tarvitaan puhdistusta tai sterilisointia (CIP/SIP). Lähettimen lyhyt reagointiaika lämpötilamuutoksen jälkeen on eduksi esimerkiksi eräajoprosessissa (batch). Uutta välitintekniikkaa voidaan käyttää kaikissa Endress+Hauserin  paine- ja paine-erolähettimissä (Cerabar PMP55, PMP75, Deltabar FMD78). Elintarvike- ja bio/lääketeollisuudessa käytettävien prosessiliitäntöjen jälkeen rakenne laajenee myös prosessiteollisuudessa käytettyihin laippaliitäntöihin (mm. DIN DN 80, PN 40 -laipat).

Lisätietoja: Tuotepäällikkö Sami Rautiainen 020 1103 625 sami.rautiainen@fi.endress.com 

 

Promag E -anturi

Promag E -anturi
Endress+Hauserin ennestäänkin kattava Proline-virtausmittari­sarja on täydentynyt Promag E-anturilla. Promag E on robusti anturi, joka on suunniteltu kemian- ja prosessiteollisuuden perustarpeisiin mittaamaan virtausmäärää luotettavasti eri sovelluksissa. Magneettisessa virtaus­anturissa on erinomainen tarkkuus, toistettavuus ja pitkäaikaispysyvyys.

Promag E:ssä on ominaisuuksia, joiden ansiosta se soveltuu useimpiin teollisuuden mittaustarpeisiin. Siinä on mm. korroosion kestävä PTFE -vuoraus, eri elektrodi­materiaalit ja Atex 3G (zone 2) -hyväksynnät. Promag E -anturi on yhdis­tettävissä viiden eri vahvistinsarjan kanssa: Promag 10, Promag 50, Promag 53, Promag 100 ja Promag 200. Kuten muutkin Endress+Hauserin virtausmittarit, jokainen Promag E -virtausmittari on kalibroitu 100% jäljitettävästi akreditoidussa (ISO/IEC 17025) kalibrointilaboratoriossa.

Lisätietoja: Tuotepäällikkö Ari Kettunen, p. 020 1103 622, ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 27.10.2014