Tuotteet

Kevään tuoteuutuuksia

DELTABAR FMD71 JA FMD72

DELTABAR FMD71 JA FMD72 -pinnanmittausjärjestelmä hyödyntää Endress+Hauserin testat-tua ja yleisesti tunnettua paineanturitekniikkaa. Uusi sähköinen mittausjärjestelmä on merkittävä edistysaskel sovelluksissa, joissa yleisesti käytössä oleva impulssiputkitus tai kapillaaritekniikka aiheuttavat mittaustarkkuuteen ja mekaaniseen asennukseen liittyviä ongelmia. Deltabar FMD71 -sarjassa käytössä oleva keraaminen Ceraphire-kenno on erinomainen valinta esimerkiksi mekaanisesti kuluttavilla ja aggressiivisilla väliaineilla sekä alipainesovelluksissa. Deltabar FMD72 on varustettu silicon-metallikennolla, joka on standardiratkaisu monissa pinnanmittaussovelluksissa eri teollisuuden aloilla.

Lisätietoja: Jukka Salonen, p. 020 1103 629,
jukka.salonen@fi.endress.com

 

PROLINE T-MASS T 150

PROLINE T-MASS T 150 on uusi nesteiden mittaamiseen suunniteltu massamäärämittari Endress+Hauserin kustannustehokkaaseen T-mass 150 -virtausmittarisarjaan. Yksinkertainen ja luotettava mittaus perustuu termiseen mittausperiaatteeseen ja on siten riippumaton nesteen johtokyvystä. T-mass T 150:n kompakti koko mahdollistaa asennuksen kaikkiin putkiin välillä DN40…DN1000. Huoltovapaassa mittarissa ei ole lainkaan liikkuvia osia. Asennus on helppoa ja mittarin voi tilata valmiiksi sovelluskohtaisilla parametreilla konfiguroituna. T-mass T 150:ssa on selkeälukuinen paikallisnäyttö ja opastetut valikot, joiden avulla käyttöönotto on kentälläkin helppoa. Mittaus on saatavana myös hygieenisenä versiona elintarvike- ja lääketeollisuuden prosesseihin.

Lisätietoja: tuotepäällikkö Ari Kettunen, p. 020 1103 622,
ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 21.05.2014