Tuotteet

Syksyn tuoteuutuuksia

LIQUILINE CM44R
Endress+Hauser Liquiline CM44 ja Memosens-anturit ovat täydellinen kokoonpano vaativaan nesteanalyysiin. Enemmän suorituskykyä, joustavuutta ja nopeampaa käyttöönottoa – muun muassa näitä ominaisuuksia tyytyväiset asiakkaamme ovat kiitelleet. Uusi analyyttinen Liquiline-lähetinalusta tarjoaa joustavuutta. Yhteneväinen rakenne ja yhdenmukaiset ominaisuudet ovat tuoneet käyttäjälle selkeyttä. Liquiline M CM44 -moniparametrilähetin on alustan sydän ja ratkaiseva tekijä näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Samaan konseptiin tulee nyt uutuutena DIN-kiskoon kiinnitettävä Liquiline CM44R. Kompakti laite sopii suojattuun kenttäkaappiin tai kohteisiin, joissa ei ole tilaa asentaa koko lähetintä. Liquiline CM44R kykenee mittaamaan samanaikaisesti kahdeksaa eri parametria: pH (lasi-, IsFET-, yhdistelmä- ja keraamiset elektrodit), ORP, konduktiivinen ja induktiivinen johtokyky, sameus/kiintoaine, nitraatti sekä liuennut happi. Se kommunikoi kaikkia yhteisiä viestinnän protokollia, kuten HART, PROFIBUS, Modbus ja Ethernet / IP.

Lisätietoja: tuotepäällikkö Sami Rautiainen, p. 020 1103 625
sami.rautiainen@fi.endress.com

ENDRESS+HAUSER PROWIRL 200
kasvattaa edeltävän 72/73 -sarjan etumatkaa vortex-mittareiden markkinajohtajana. Vortex-mittareiden laaja käyttöalue kattaa kaasut, nesteet ja höyryt. Höyrymittauksiin optimoitu Prowirl 200 edustaa Endress+Hauserin uutta virtausmittarisukupolvea. Mittariin on saatavana optiona kostean höyryn ilmaisu- ja mittauspaketti, jonka avulla Prowirl osaa myös hälyttää huonosta höyryn laadusta. Entistä laajemman dynaamisen mittausalueen ansiosta Prowirl 200 pystyy mittaamaan aiempaa pienempiä virtausnopeuksia. Tämän ansiosta vältytään yhä useammin prosessiputken supistuksilta, mikä on hyvin tyypillistä vortex-mittareille. Prowirlistä löytyvät myös supistetut anturimallit, jolloin mittari on yhden tai kaksi pykälää laippakokoa pienempi.

Lisätietoja: tuotepäällikkö Ari Kettunen, p. 020 1103 622

ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 02.10.2013