Tuotteet

Endress+Hauser Liquiline CM44R

Joustavuutta pieniin tiloihin

Endress+Hauser Liquiline CM44 ja Memosens-anturit ovat täydellinen kokoonpano vaativaan nesteanalyysiin. Enemmän suorituskykyä, joustavuutta ja nopeampaa käyttöönottoa – muun muassa näitä ominaisuuksia tyytyväiset asiakkaamme ovat kiitelleet.

Uusi analyyttinen Liquiline-lähetinalusta tarjoaa joustavuutta. Yhteneväinen rakenne ja yhdenmukaiset ominaisuudet ovat tuoneet käyttäjälle selkeyttä. Liquiline M CM44 -moniparametrilähetin on alustan sydän ja ratkaiseva tekijä näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Samaan konseptiin tulee nyt uutuutena DIN-kiskoon kiinnitettävä Liquiline CM44R. Kompakti laite sopii suojattuun kenttäkaappiin tai kohteisiin, joissa ei ole tilaa asentaa koko lähetintä. Esimerkeiksi sopivat koneikot tai isot analysaattorit.

Lyhyellä välimatkalla voidaan minimoida kaapelointia esimerkiksi PLC:n tai DCS:n kanssa.

Täydellinen ja yhtenäinen mittauspiste

Liquiline CM44R kykenee mittaamaan samanaikaisesti kahdeksaa eri parametria: pH (lasi-, IsFET-, yhdistelmä- ja keraamiset elektrodit), ORP, konduktiivinen ja induktiivinen johtokyky, sameus/kiintoaine, nitraatti sekä liuennut happi.

Kaikkien kahdentoista eri Memosens-anturin yhdistelmät ovat mahdollisia, eikä erillisiä ohjelmia tarvitse enää ladata. Kaikki on valmiina lähettimessä.

Lähetin tunnistaa anturin ja ottaa sen tarvitseman ohjelmiston käyttöön. Tällaisella räätälöinnillä ja laajennuksilla lähettimien määrä pienenee ja ylläpitokustannukset laskevat merkittävästi.

Liquiline CM44R kommunikoi kaikkia yhteisiä viestinnän protokollia, kuten HART, PROFIBUS, Modbus ja Ethernet / IP. Laitteeseen pääsee käsiksi jopa tavallisella Internet-selaimella tai matkapuhelimella.

Lisätietoja: Sami Rautiainen, p. 050 5989 899

sami.rautiainen@fi.endress.com

Julkaistu: 02.10.2013