Tuotteet

RIA15 HART®

Kompakti paikallisnäyttö

Endress+Hauser RIA15 on luuppipoveroitu paikallisnäyttö, joka välittää analogiasignaalin lisäksi myös HART-dataa. Yhdelle näytölle mahtuu jopa neljä mittausarvoa. Primäärimittaustiedon lisäksi monista 4…20 mA -viestillä toimivista kenttälaitteista saadaan paljon HART-signaalin kautta muutakin informaatiota, jota ei usein hyödynnetä millään tavalla. Esimerkiksi Promass -massamäärämittarista saadaan massavirtauksen lisäksi tilavuusvirtaus, tiheys ja lämpötila. Kaikki nämä arvot saadaan näkyviin yhdellä RIA15 -yksiköllä. HART-protokollassa datan liikennöinti noudattaa master/slave -metodia. RIA15 voi toimia HART-luupissa joko primääri- tai sekundaarimasterina.

 

 

Tekniset tiedot
Näyttö:
Merkkejä:     5

Korkeus:      17 mm
Tyyppi:          LCD –näyttö, pylväs ja teksti

Jännitesyöttö:
Luuppipoveroitu 4…20 mA

Jännitehäviö:
≤1V (4…20 mA)
≤1.9V (HART®)
+ 2.9V taustanäytöllä
Input 1

 

HART®-näytön toiminnot:

Primääri tai sekundääri HART®-master
Jopa 4 HART® -arvon näyttö (PV, SV, TV, QV)
ATEX, FM, CSA, IECEx ja GL -hyväksynnät

Asennustavat:
Paneeli (IP65), kenttäasennus (IP66)

Mitat:
96 x 48 x 41,5 mm (paneeliasennus)
131 x 81.5 x 55,5 mm (kenttäasennus)

Lisätietoja: Ari Kettunen, p. 020 1103 622
ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 02.06.2013