Tuotteet

Micropilot FMR5x

Esittelyssä uuden sukupolven tutkasarja

Endress+Hauser on pinnanmittauksen kenttälaitteiden markkinajohtaja. Ensimmäinen Micropilot-tuoteperhe esiteltiin jo vuonna 1998, minkä jälkeen sitä on jatkuvasti kehitetty uusiin sovelluksiin. Esittelyssä uuden sukupolven Micropilot – teemana turvallisuus, tarkkuus ja tehokkuus.

Yli 15 vuoden kokemus mikroaaltotutkatekniikkaan perustuvissa kenttälaitteissa ja yli miljoona asennettua laitetta luovat vahvan pohjan uuden laitesukupolven kehitystyölle.

Nyt esiteltävä Micropilot FMR5x -pintatutkasarja on suunniteltu vastaamaan uusimpia turvallisuus- ja teollisuusstandardeja mm. kemian- ja petrokemian teollisuudessa, öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä energiateollisuudessa.

Kokonaisuutena uusi Micropilot-sarja koostuu seitsemästä tuotteesta. Vaihtoehtoja riittää perussovelluksista aina suurta suorituskykyä vaativiin korkeapaine/lämpötila-pintamittaussovelluksiin.

Moderni tuoterakenne ja uudistunut menu-pohjainen käyttöliittymä helpottavat ja nopeuttavat laitteen käyttöönottoa ja hallintaa koko elinkaaren ajan.

Uutta sarjaa kehitettäessä kolme tärkeää ominaisuutta nousivat muiden ylitse: turvallisuus, tarkkuus ja tehokkuus.

TURVALLISUUS. Ensimmäinen tutka, joka on kehitetty IEC 61508 – standardin mukaisesti, jopa SIL3 luokituksen mukaan (in homogenous redundancy).

TARKKUUS. Uusi “Multi Echo Tracking” -algoritmi, jonka avulla tutka pystyy seuraamaan ja todentamaan eri signaalit (todellinen pinta ja häiriökaiut) tankissa +/- 2 mm. tarkkuudella

TEHOKKUUS. Erillinen HistoROM-muisti/datakortti, jonka avulla tutkan kunnossapito, diagnostiikka ja käyttöönotto helpottuvat ja nopeutuvat.

Lisätietoja: Jukka Salonen, p. 020 1103 629
jukka.salonen@fi.endress.com

Julkaistu: 02.06.2013