Tuotteet

Endress+Hauser Proline 100

Maailman myydyimmät virtausmittarit nyt todella kompaktissa koossa

Proline 100 -sarja kutistaa maailman myydyimmät virtausmittarit todella kompaktiin kokoon. Uusi vahvistinsarja on tarkoitettu sovelluksiin, joissa tarvitaan korkealaatuisia mittareita, mutta tilaa on rajallisesti.

Uudet vahvistimet edustavat uusinta tekniikkaa, ja anturit on koeteltu sadoissa tuhansissa sovelluksissa. Vahvistimia on saatavilla Promag magneettisille ja Promass coriolis-massamäärävirtausmittreille.

  • Saumaton järjestelmäintegrointi
  • Kommunikointi EtherNet/IP, Modbus RS485, HART tai PROFIBUS DP
  • Helppo käyttöönotto sisäänrakennetun web-serverin ansiosta
  • Datan tallennus ja luku sisäisestä muistista (HistoROM)
  • Jäljitettävät mittaustulokset
  • Jokainen mittari on kalibroitu akreditoidussa kalibrointirigissä (ISO/IEC 17025)
  • Maailmanlaajuinen huolto- ja tuotetukiverkosto
  • Ainutlaatuinen sisäänrakennettu itsediagnostiikka ja itseverifiointi – Heartbeat Technology™.

Promass 100 – premiumluokan tarkkuutta pienessä paketissa

Promass 100 on ihanteellinen coriolis-mittaus mm. elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen sekä koneenrakentajille. Promass 100 -vahvistin on yhteensopiva Promass A, E, F I, P ja S -antureiden kanssa. Laite on helppo asentaa ilman kannakointia tai suora osuuksia.

Promass A
Hyvin pienille virtauksille ja korkeille paineille, DN 1…4 (1/24…1/8″), paineluokka jopa PN 400 (5800 psi) Putkimateriaalit: haponkestävä teräs, Hastelloy C-22.

Promass F
Universaali malli kaikkiin sovelluksiin, DN 8…250 (3/8…10″). Putkimateriaalit: haponkestävä teräs, Hastelloy C-22. Korkean lämpötilan versiot 350 °C (660 °F).

Promass I
Yksiputkinen, suoraputkinen rakenne, helposti puhdistettava, DN 8…80 (3/8…3″). Putkimateriaali: titaani. Viskositeettimittaus optiona.

Promass E
Kustannustehokas anturi esim. korvaamaan mekaanisia mittareita, DN 8…50 (3/8…2″). Putkimateriaali: haponkestävä teräs

Promass P
Yksiputkinen, hygieeninen rakenne erityisesti lääketeollisuuteen, DN 8…50 (3/8…2″). Täyttää lääketeollisuuden standardit: ASME, BPE, ISPE, FDA, EHEDG ja 3A. Putkimateriaali: haponkestävä teräs.

Promass S
Yksiputkinen, hygieeninen rakenne erityisesti elintarviketeollisuuteen, DN 8…50 (3/8…2″). Täyttää teollisuuden standardit 3A, EHEDG, FDA ja SIL2. Putkimateriaali: haponkestävä teräs.

Promag 100 – pieni koko, suuri suorituskyky

Promag on maailman myydyin mankkuputki, josta uusi 100-sarja tekee ideaalisen ratkaisun koneikkoihin ja putkistoihin, joissa asennustilaa on vähän. Pienestä koosta huolimatta mittaustarkkuudesta tai muista ominaisuuksista ei ole tingitty tippaakaan. Digitaalinen signaalinkäsittely alkaa älykkäästä anturista ja takaa tarkan ja vakaan mittauksen.

Proline Promag H 100
Samanaikainen tilavuusvirtauksen, lämpötilan ja johtokyvyn mittaus, DN2…150. Ultrakompakti ruostumaton teräsrakenne. Hyväksynnät hygieenisiin sovelluksiin (mm. 3A, EHEDG). Nopea reagointi pesu-sterilointi (CIP/SIP) prosesseissa. Laaja valikoima erilaisia prosessiliitäntöjä.

Proline Promag P 100
Sopii vaativimpiinkin sovelluksiin, DN15…600. Samanaikainen tilavuusvirtauksen ja lämpötilan mittaus. PFA or PTFE vuoraukset, maksimilämpötila 180 °C.

 

Lisätietoja: Ari Kettunen, puh. 040 512 6082, ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 02.06.2013