Tuotteet

Kevään tuoteuutuuksia

Micropilot FMR5x
on Endress+Hauserin uusi, erityisesti elintarviketeollisuuteen tarkoitettu pintakytkin, jonka puhdistuva anturirakenne täyttää korkeimmat kansainväliset hygieniastandardit (3A ja EHEDG). Johtokykymittauksen ja kapasitiivisen mittausperiaatteen yhdistävä laite soveltuu erinomaisesti prosesseihin, joissa väliaineella on korkea viskositeetti ja tarttuvuus. Uusi rakenne mahdollistaa asennuksen säiliön pinnan tasalle ilman, että anturi jää osittain säiliön sisälle. Tämä mahdollistaa puhdistuspossun käytön sekä asennukset pieniin putkistoihin ja esimerkiksi säiliöihin, joissa käytetään kaavinta.

Lisätietoja: Jukka Salonen, puh. 020 1103 629

jukka.m.salonen@fi.endress.com

ENDRESS+HAUSER PROLINE 100 -sarja kutistaa maailman myydyimmät virtausmittarit todella kompaktiin kokoon. Uusi vahvistinsarja on tarkoitettu sovelluksiin, joissa tarvitaan korkealaatuisia mittareita, mutta tilaa on rajallisesti. Vahvistimet edustavat uusinta tekniikkaa, ja anturit on koeteltu sadoissa tuhansissa sovelluksissa. Vahvistimia on saatavilla Promag magneettisille ja Promass coriolis-massamäärävirtausmittareille. Promass 100 on ihanteellinen coriolis-mittaus mm. elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen sekä koneenrakentajille. Promag on maailman myydyin mankkuputki, josta uusi 100-sarja tekee ideaalisen ratkaisun koneikkoihin ja putkistoihin, joissa asennustilaa on vähän. Pienestä koosta huolimatta mittaustarkkuudesta tai muista ominaisuuksista ei ole tingitty tippaakaan. Digitaalinen signaalinkäsittely alkaa älykkäästä anturista ja takaa tarkan ja vakaan mittauksen.

Lisätietoja: Ari Kettunen, puh. 020 1103 622

ari.kettunen@fi.endress.com

iTHERM TM4x1
on Endress+Hauserin uusi hygieenisiin sovelluksiin tarkoitettu lämpötila-anturisarja, jonka suunniteltaessa on huomioitu erityisesti elintarvike-, panimo- ja lääketeollisuuden asiakkaiden tarpeet. Uudessa sarjassa on useita käytettävyyteen ja käyttäjäystävällisyyteen liittyviä teknisiä parannuksia ja innovaatioita. QuickNeck -rakenteen ansiosta anturin kalibrointi onnistuu nyt ilman työkaluja. Maailman ensimmäinen täysin automatisoitu lämpötila-antureiden tuotantolinja nostaa laatukäsitykset uudelle tasolle. Esimerkiksi sopivat  iTHERM® QuickSens – markkinoiden nopein – ja iTHERM® StrongSens –  markkinoiden kestävin PT100-anturi.

Lisätietoja: Ari Kettunen, puh. 020 1103 622

ari.kettunen@fi.endress.com

Kompakti paikallisnäyttö
Endress+Hauser RIA15 on luuppipoveroitu paikallisnäyttö, joka välittää analogiasignaalin lisäksi myös HART-dataa. Yhdelle näytölle mahtuu jopa neljä mittausarvoa. Primäärimittaustiedon lisäksi monista 4…20 mA -viestillä toimivista kenttälaitteista saadaan paljon HART-signaalin kautta muutakin informaatiota, jota ei usein hyödynnetä millään tavalla. Esimerkiksi Promass -massamäärämittarista saadaan massavirtauksen lisäksi tilavuusvirtaus, tiheys ja lämpötila. Kaikki nämä arvot saadaan näkyviin yhdellä RIA15 -yksiköllä. HART-protokollassa datan liikennöinti noudattaa master/slave -metodia. RIA15 voi toimia HART-luupissa joko primääri- tai sekundaarimasterina.

Lisätietoja: Ari Kettunen, puh. 020 1103 622

ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 21.05.2013