Tuotteet

Proline Promag 400/800

Vesi- jätevesisovelluksiin optimoitu innovatiivinen virtausmittaussarja

Juomaveden puhdistus ja jätevesien käsittely muodostavat globaalisti yhden nopeimmin kasvavista teollisuudenaloista. Maailman suurimpana magneettisten virtausmittareiden valmistajana Endress+Hauser on tunnistanut tämän trendin ja havainnut alan erityisvaatimukset.

Uudet Promag 400 ja 800 vahvistinsarjat sekä jo tunnetut ja Promag W, L ja D -anturit muodostavat uuden Water/Waste water -tuotelinjan. Endress+Hauser Promag 400 on täysin uusi vedenkäsittelyyn optimoitu vahvistinsarja, jonka ominaisuuksiin kuuluu mm. käytön aikainen itsediagnostiikka ja sisäänrakennettu web-serveri.

Paristokäyttöisen Promag 800 -vahvistimen langaton tiedonsiirto on toteutettu sisäisellä GSM/GPRS-modeemilla.

Promag W, L ja D -antureista löytyy oikea vaihtoehto kaikkiin vesi- ja jätevesisovelluksiin kokoluokissa DN25…DN2400 sekä kansainväliset juomavesihyväksynnät (KTW/W270, ACS, NSF 61, WRAS BS 6920).

Promag 400

  • Kattava käytönaikainen itsediagnostiikka ja sisäänrakennettu itseverifiointi. Mittari testaa itse itsensä. Mittaria ei tarvitse irrottaa putkistosta.
  • HistoROM, sisäinen dataloggeri ja 100 % varma datan hallinta.
  • Sisäänrakennettu web-serveri. Käyttöönotto ja parametrointi suoraan internetselaimella. Ei tarvetta erikoisohjelmille, sovitinpurkeille ja kaapeleille.
  • Laskutuskäyttöön hyväksytty versio (MI-001, OMIL R49).

Promag 800

  • Lithium-Thionylchloride -paristot, käyttöikä jopa 15 vuotta.
  • Langaton tiedonsiirto sisäisellä GSM/GPRS-modeemilla.
  • Prosessidatan ja hälytystietojen lähetys sähköpostilla tai tekstiviestillä.

 

Lisätietoja: Ari Kettunen, p. 020 1103 622
ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 16.10.2012