Tuotteet

Liquipoint FTW33

Hygieeninen pintakytkin elintarviketeollisuuden vaatimuksiin

Liquipoint FTW33 on Endress+Hauserin uusi, erityisesti elintarviketeollisuuteen tarkoitettu pintakytkin, jonka puhdistuva anturirakenne täyttää korkeimmat kansainväliset hygieniastandardit (3A ja EHEDG). Johtokykymittauksen ja kapasitiivisen mittausperiaatteen yhdistävä laite soveltuu erinomaisesti prosesseihin, joissa väliaineella on korkea viskositeetti ja tarttuvuus.

Uusi rakenne mahdollistaa asennuksen säiliön pinnan tasalle, ilman että anturi jää osittain säiliön sisälle. Tämä mahdollistaa puhdistuspossun käytön sekä asennukset pieniin putkistoihin ja esimerkiksi säiliöihin, joissa käytetään kaavinta.

Käyttöönotto on todella helppoa, koska kytkintä ei tarvitse erikseen virittää erilaisille prosessiaineille. Kerrostuman kompensointi on automaattinen toiminto.

Lisätietoja: Jukka Salonen, p. 020 1103 629
jukka.salonen@fi.endress.com

Julkaistu: 16.10.2012