Tuotteet

Deltabar FMD72

Uusi sähköinen paine-erolähetin pintamittauksiin

Deltabar FMD72 -pinnanmittausjärjestelmä hyödyntää Endress+Hauserin testattua ja yleisesti tunnettua paineanturitekniikkaa. Uusi sähköinen mittausjärjestelmä on merkittävä edistysaskel sovelluksissa, joissa yleisesti käytössä oleva impulssiputkitus tai kapillaaritekniikka aiheuttavat mittaustarkkuuteen ja mekaaniseen asennukseen liittyviä ongelmia. Luotettava, turvallinen ja kustannustehokas ratkaisu sisältää lähettimen ja kaksi erillistä paineanturia.

Nykyisen kapillaari- ja impulssiputkitustekniikan käyttö pinnanmittaussovelluksissa voi aiheuttaa mittausvirhettä ja suoranaisia mittausongelmia, koska impulssiputket voivat esimerkiksi tukkeutua, vuotaa tai jopa jäätyä hankalissa prosessi- ja ympäristöolosuhteissa.

Uusi tekniikka helpottaa myös käyttöönottoa ja viritystä, kun impulssiputkien nestetäyttöön ja lämmityskaapelien saattoihin liittyvistä lisätöistä päästään eroon.

Kaikki edellä mainitut asiat vaikuttavat yhdessä pinnanmittauksen tarkkuuteen ja reagointinopeuteen.

 

Lisätietoja: Jukka Salonen, p. 020 1103 629
jukka.salonen@fi.endress.com

Julkaistu: 16.10.2012