Tuotteet

iTEMP TMT82 HART – Uuden sukupolven HART -lämpötilalähetin

Endress+Hauser TMT82 HART käynnistää uuden aikakauden iTemp-lämpötilalähetinsarjassa. Uudet ominaisuudet parantavat turvallisuutta ja auttavat riskien minimoimisessa.

Endress+Hauserin iTemp-lämpötilalähetinsarja on ollut markkinoilla 10 menestyksekästä vuotta. Tänä aikana lähettimiä ja antureita on myyty satoja tuhansia kappaleita, ja Endress+Hauser on noussut  yhdeksi maailman johtavista toimittajista myös lämpötilamittausten osalta.

Uuden iTEMP TMT82 HART -lähettimen myötä koko tuotesarja saavuttaa merkittävän käännekohdan. TMT82:ssa on merkittäviä uusia ominaisuuksia, kuten kahden anturin kytkentämahdollisuus sekä back up -toiminto ja ryöminnän ilmaisu, jotka parantavat turvallisuutta ja minimoivat riskejä.

Välttyäkseen liialliselta ja hallitsemattomalta kenttälaitteiden diagnostiikkainformaatiolta käyttäjä voi ohjelmoida eri diagnostiikkasignaalien vaikutusta statustietoon NAMUR NE107 -standardin mukaisesti.

FieldCare:n uusi diagnostiikkamoduuli mahdollistaa diagnostiikkatiedon paremman hallinnan. Vikatilanteessa se osoittaa mikä virhetila on aktiivisena, mikä sen aiheuttaa ja kuinka se voidaan korjata. Näin vika saadaan nopeasti paikannettua ja korjattua.

 

Paikallisnäyttönä TID10

Uusi iTEMP TMT82 tukee TID10-paikallisnäyttöä. Sen lisäksi että TID10 voidaan kytkeä paikallisnäytöksi, sitä on mahdollisuus hyödyntää myös tilapäisenä huolto- ja diagnostiikkatyökaluna.

Näyttö voidaan kytkeä lähettimeen käytön aikana mittauksen häiriintymättä. Käynnistyessään se näyttää automaattisesti lähettimen positionumeron, anturin tyypin, kytkennän tyypin ja mittausalueen. Tämä informaatio helpottaa mittapisteen kunnossapitoa ja kalibrointia.

Samaa TID10-näyttöyksikköä voidaan käyttää myös TMT84 (PROFIBUS PA) sekä TMT85 (FOUNDATION Fieldbus) -lähettimien kanssa.

www.temperature.endress.com

 

Lisätiedot: tuotepäällikkö Ari Kettunen,
p. 020 1103 622
ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 12.05.2011