Tuotteet

Promass E 2-wire – Luotettava Coriolis-massamäärämittaus kustannustehokkaalla kaksijohdintekniikalla

Luotettava Coriolis-massamäärämittaus kustannustehokkaalla kaksijohdintekniikalla

Endress+Hauserin jo ennestään kattava Promass-tuoteperhe on nyt vieläkin täydellisempi. Uusi Promass E 2-wire on maailman ensimmäinen todellinen 4–20 mA-teollisuusstandardin mukainen Coriolis-massamäärämittari.

 

Laaja valikoima ja robusti rakenne ovat kaikkien Promass-mittausten tavaramerkkejä. Innovatiivisella kaksijohdetekniikalla toteutettu Promass E 2-wire tarjoaa useita uusia etuja perinteiseen nelijohdintekniikkaan verrattuna.

Uuden tekniikan ansiosta ei tarvita erillisiä jännitteensyöttökaapeleita. Kaksijohdintekniikalla toimiva Promass E 2-wire saa tarvitsemansa käyttöenergian samasta milliampeeripiiristä, jossa mittausviesti kulkee. Tämän mahdollistaa viimeisin anturiteknologia sekä uusimpien vähän energiaa kuluttavien komponenttien käyttö.

Kaksijohdintekniikan ansiosta saavutetaan kustannussäästöjä nopeamman asennuksen ja säästyneiden materiaalien kautta. Laitteen asennus onnistuu helposti ja kustannustehokkaasti esimerkiksi vanhojen mekaanisten mittareiden tilalle. Luonnostaan vaarattoman ATEX-konseptin ansiosta Promass E 2-wire tarjoaa joustavan asennettavuuden Ex-alueille.

Asennuksen lisäksi myös laitteen käyttöönotto ja ohjelmointi on entistä helpompaa. Yhdellä napin painalluksella voidaan valita operaattori-, huolto- ja eksperttivalikot. Opastettu parametrointi ja wizardit varmistavat nopean ja yksinkertaisen käyttöönoton.

Uusi Promass E 2-wire täyttää kaikki teollisuusstandardit kuten NAMUR, HART ja SIL. Laite sopii kaikille kaasuille sekä useimmille nesteille kuten hapoille, emäksille ja liuottimille. Mitattavan väliaineen maksimi viskositeetti on 200 mPas.


Promass E 2-wire

•    2-johdintekniikka, monimuuttujamittaus

•    Samanaikainen massavirtauksen, tilavuusvirtauksen, tiheyden ja lämpötilan mittaus

•    Tasapainotettu kaksoisputkianturi

•    Väliaineen ominaisuuksista riippumaton mittaus

•    Helppo asennus, ei suorien osuuksien eikä putkituentojen vaatimuksia

•    Robusti rakenne, helppo käyttöönotto

•    Huoltovapaa, ei kuluvia osia


Lisätiedot:

Tuotepäällikkö Ari Kettunen
p. 020 1103 622
ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 03.11.2010