Tuotteet

Promass 83 Ethernet/IP – Coriolis-massamäärämittaus tulevaisuuden järjestelmäliitännällä

Coriolis-massamäärämittaus tulevaisuuden järjestelmäliitännällä

Endress+Hauser Promass Coriolis -massamäärämittarit voidaan toimittaa lähes kaikilla instrumentoinnissa käytettävillä sähköisillä liitännöillä. Nyt, ensimmäisenä maailmassa, monipuolinen tuoteperhe on saatavana myös EthernetI/IP -liitännällä.

Coriolis-tekniikan edut ovat ilmeisiä. Promass-tuotteilla voidaan mitata lähes kaikkia nesteitä ja kaasuja, kaikilla teollisuusaloilla ja paremmalla tarkkuudella kuin muilla periaatteilla. Massavirtauksen, tiheyden, tilavuusvirtauksen, lämpötilan, konsentraation, kiintoainepitoisuuden ja jopa viskositeetin mittaus tekevät niistä todellisia monimuuttujamittareita.

Ethernet/IP (Industrial Protocol) on teollisuussovellusten yleisin Ethernet-liitäntä ja tekee Promassista entistä monipuolisemman ja joustavamman.

Käyttäjän kannalta suora pääsy mittausdataan, laiteparametreihin ja diagnostiikkatietoihin tekee käyttöönotosta ja tiedonhallinasta nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta.

Integroidun web-serverin avulla kaikki mittarilta saatavat prosessimuuttujat (massavirtaus, tilavuusvirtaus, tiheys, lämpötila jne.) ovat käytettävissä helposti miltä tahansa tietokoneelta, valvomosta tai internetin kautta. Kaikki tieto on hallittavissa, ja konfigurointi voidaan tehdä selainohjelmalla. Erillistä ohjelmaa tai laiteajureita ei tarvita.

Ethernet/IP -liitäntä antaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia mittarin tuottaman tiedon käytettävyydelle. Tutkimusten mukaan suuri osa prosessiteollisuuden mittauksista on sellaisia, joita ei tarvita eikä hyödynnetä prosessin säädössä ja ohjauksessa. Tämän kaltaista mittaustietoa ei tarvitse välttämättä kuljettaa automaatiojärjestelmään, vaan se voidaan tuoda Ethernet-liitännän ansiosta suoraan informaatiojärjestelmään.

Promass 83 Ethernet/IP on saatavilla kaikkien Promass-antureiden kanssa.

Lisätiedot:
tuotepäällikkö Ari Kettunen
p. 020 1103 622
ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 27.09.2010