Ajankohtaista

kenttavayla.fi – Uudistunut verkkolehti tarjoaa lisää luettavaa

Uudistunut verkkolehti tarjoaa lisää luettavaa

Kenttäväylän uudistunut verkkolehti sisältää tuoreet artikkelit ja kattavan arkiston. Tuttujen juttujen lisäksi sähköinen lehti tarjoaa ajankohtaista asiaa sellaisella aikataululla, johon painettu lehti ei pysty.

Verkkolehti elää jatkuvasti – sekä perinteisen median rinnalla että omaa elämäänsä sen luontevana lisänä. Uudistunut kenttavayla.fi mahdollistaa nopean tiedonvälityksen ja ajankohtaiset asiat ensimmäisenä. Samalla verkossa on tilaa kattavalle arkistolle. Vanhojen juttujen pariin on helppo palata juuri silloin, kun ne tulevat omalla kohdalla ajankohtaisiksi.

Kenttäväylä kertoo Metso Endress+Hauserin uusista tuotteista ja palveluista, mutta koko toimialansa luotettuna äänenkannattajana yhä enemmän myös alan ihmisistä ja yleisistä ilmiöistä. Verkkolehti palvelee lukijoiden tiedonnälkää myös sellaisilla jutuilla, joita painetun lehden ilmestymisaikataulu ja tila eivät palvele.

Tee kirjanmerkki, joka on aina ajan­kohtainen!

www.kenttavayla.fi

 

Sisältöopas

Etusivu

Uusimmat artikkelit yhdellä silmäyksellä.

Visio

Juha Taipaleen viiltävät näkemykset tulevaisuudesta, joka on lähempänä kuin arvaatkaan.

Monitori

Metson ja Endress+Hauserin uusimmat tuotteet ja palvelut julkaistaan täällä.

Operaatio

Asiakkaidemme viimeisimmät saavutukset eri teollisuudenaloilta. Lue kuka on satsannut ja mihin?

Fakta

Alan yleisartikkelit näyttävät prosessiautomaation ja kentän suuntaa.

Arkisto

Kätevä hakutoiminto löytää kaikki Kenttäväylä-lehden jutut vuodesta 2007.

Julkaistu: 07.05.2010