Tuotteet

Endress+Hauser Deltapilot FMB 51/52/53 ja Waterpilot: Uudet upotettavat Deltapilot M-sarjan pintalähettimet

Uudet upotettavat Deltapilot M-sarjan pintalähettimet

Endress+Hauser M-sarjan modulaarinen rakenne tarjoaa kattavan valikoiman lähettimiä prosessipaineiden ja paine-erojen mittaukseen sekä hydrostaattiseen pinnanmittaukseen. Pinnanmittaukseen on nyt saatavana uudet upotettavat versiot.

Deltapilot M-sarjan upotettavalla anturilla varustetuissa versioissa kosteuden ja kondensoitumisen vaikutus eliminoidaan Endress+Hauserin kehittämän Contite-mittauskennon avulla.

FMB51-sarja on uppoasenteinen metallisella jatkoputkella varustettu pintalähetin ja FMB52/FMB53-sarja uppoasenteinen kaapelianturilla varustettu pintalähetin. Molemmissa käytetään Contite-kennotekniikkaa.

Waterpilot FMX21-sarja on uusi vaihtoehto silloin, kun tarvitaan edullista uppoasenteista kaapelianturilähetintä. Lähtöviesti on 4…20 mA HART, ja lähet­timen anturikaapeli voidaan valita PE/FEP/PUR -materiaalivaihtoehdoilla.

Tämän lisäksi FMX21 voidaan valita sovelluksesta riippuen 22 mm rungolla (puhdasvesi) tai 45 mm rungolla (jätevesi). Upotettavien pintalähettimen mitta-alue on 10 mbar…10 bar ja prosessilämpötila-alue -10…+100 °C.

Deltapilot M-sarjan pintalähettimen rakenne mahdollistaa monipuoliset asennustavat joko säiliön päältä tai pohjalta. Lisäksi valikoimasta löytyy mm. hygieenisiä prosessiliitäntäversioita elintarvike- ja lääketeollisuuden tarpeisiin. Eri teollisuuden tarpeet on huomioitu myös siten, että M-sarjan lähettimet voidaan toimittaa räjähdysvaarallisiin tiloihin (esim. ATEX II G Exia IICT6) ja normaalin 4…20mA HART-liitännän lisäksi Profibus PA -väyläliitäntään.

Endress+Hauser M-sarjan lähettimien käyttöönotto on tehty vaivattomaksi helppokäyttöisen sovellusvalikon avulla joko laitteen elektroniikan tai LCD-näytön avulla. Tarvittaessa voidaan käyttää erillistä käsikommunikointipäätettä tai Fieldcare-ohjelmistoa.

Lisätiedot: tuotepäällikkö Jukka Salonen,

p. 020 1103 629
jukka.salonen@fi.endress.com

 

 

 

 

 Julkaistu: 04.05.2010