Tuotteet

Graphic Data Manager Memograph M: Mittausdatan tallennusta digitaalisella aikakaudella

Mittausdatan tallennusta digitaalisella aikakaudella

Endress+Hauserin Memograph M on monipuolinen ratkaisu mittaustietojen keruuseen ja tallennukseen. Tuotteen soveltuvuus kattaa kaikki tärkeimmät teollisuudenalat.

Yhtenä maailman johtavista teollisten rekisteröintilaitteiden valmistajista Endress+Hauser on valmistanut paperipiirtureita, dataloggereita ja paperittomia piirtureita 1980-luvulta alkaen. Pohjalla on vuosikymmenien kokemus ja yli 150 000 laitteen asennuskanta eri puolilla maailmaa.

Nykyinen automaatiojärjestelmien ja logiikoiden aikakausi ei ole suinkaan poistanut erillisten pienempien mittaustietojen keruu- ja tallennusjärjestelmien tarvetta. Edelleen on paljon sovelluksia, joissa mittaustietoa tarvitaan kentällä, lähellä operaattoria, tai sen tallentaminen jäljitettävästi ja operaattorikohtaisesti  on turvallisuussyistä välttämätöntä.

Memograph M tarjoaa ominaisuudet tämänkaltaisiin sovelluksiin ja paljon muuta. Valmiit ohjelmistopaketit energialaskentaan, matemaattisiin toimintoihin, ja annostelusovelluksiin tekevät käyttöönotosta helppoa ja nopeaa. Ilmaisen ReadWin® 2000 PC -ohjelman avulla suoritat konfiguroinnin, datan tallennuksen, analysoinnin ja edelleen sen siirron esim. Exceliin.

Memograph M Graphic Data Manager tallentaa ja visualisoi kaikki mitattavat prosessimuuttujat. Sen avulla voidaan tallentaa mittausarvot, analysoida signaalit ja tehdä tarvittavat matemaattiset toiminnot. Mittausdata tallennetaan sisäiseen 256 MB -muistiin sekä SD-muistikortille ja USB-muistitikulle.

Standarditoimitukseen kuuluvaa ReadWin® 2000 PC -ohjelmaa käytetään konfigurointiin, visualisointiin, datan kaappaukseen ja arkistointiin.

 

Memograph M ominaisuudet

Loistava: 7” TFT-näyttö etupaneelissa takaa parhaan mahdollisen luettavuuden

Nopea: 100 ms. lukunopeus ja muistisykli kaikille kanaville

Turvallinen: Turvapaketti käyttäjäkohtaisilla käyttö­-oikeusmäärityksillä ja sähköisellä allekirjoituksella (FDA 21 CFR 11)

Modulaarinen: Helppo laajennettavuus 20 universaali (analogia) ja 14 digitaali (binääri) -tuloon tai 12 releeseen

Joustava: Näyttömoodi valittavissa. Uutta analoginen mittarinäyttö ja pyöreä paperinäyttö

Avoin: Integroitu web-serveri, kenttäväylä PROFIBUS, Modbus standardit protokollat ja liitynnät kuten USB, TCP/IP, OPC, Ethernet

Informatiivinen: Tapahtumahaku ja automaattinen signaalin analysointi

Käytännöllinen: Upotussyvyys 158 mm, myös kenttä- ja pöytäasennuskotelot, operointi ulkoisella näppäimistöllä, tulostus ulkoisella printterillä         (USB-liitäntä)

 

Ratkaisu moniin mittaustarpeisiin

•    Prosessiteollisuus

•    Voimalaitokset sekä höyryn, paineilman ja veden

mittaukset

•    Höyrykattilan mittaukset ja hyötysuhteen laskenta

•    Elintarvike- ja lääketeollisuus

•    Kone- ja laitevalmistajat

•    Ympäristöteknologia ja pumppausasemat

•    Laadunvalvonta

•    Annostelusovellukset ja hälytykset matkapuhelimeen

 
Lisätiedot:
tuotepäällikkö Ari Kettunen
p. 020 1103 622
ari.kettunen@fi.endress.com

Julkaistu: 04.05.2010