Tuotteet

Endress+Hauser Cubemass: Massavirtausmittari pienten määrien tarkkaan mittaukseen

Massavirtausmittari pienten määrien tarkkaan mittaukseen

Monilla teollisuusaloilla tarvitaan erittäin pienten määrien erittäin tarkkaa mittausta. Endress+Hauser on kehittänyt yhdessä koneen­rakentajien kanssa uuden Coriolis-tuoteperheen: ultrakompaktin ja kevyen Cubemassin.

Endress+Hauser Cubemass sopii sinne, missä tarvitaan pienten virtausmäärien äärimmäisen tarkkaa mittausta. Se on ihanteellinen erityisesti koneikkoihin, joissa virtausmittarin asennukselle on vain vähän tilaa. Cubemass ei vaadi erillisiä tuentoja eikä suoria putkiosuuksia. Kaikki Cubemass-perheen mittarit – DN 1, 2, 4 ja 6 – ovat ulkomitoiltaan samankokoisia.

Cubemass mittaa eri tiheyksisiä nesteitä muutamasta pisarasta 1000 kiloon tunnissa. Lisäaineiden ja kemikaalien annostelut, maalien ja liuottimien mittaukset, öljyjen ja hiilivetyjen mittaukset sekä laboratoriomittaukset – Cubemass sopii niihin kaikkiin ja mittaa tarkasti sekä massavirtauksen että tiheyden.

Cubemassiin on valittavissa kolme erilaista vahvistinta. Cubemass on monipuolinen yleismalli perussovelluksiin. Cubemass B on erittäin kompaktilla elektroniikalla varustettu malli, joka sopii esimerkiksi koneikoiden perussovelluksiin. Cubemass DCI on varustettu paikallisnäytöllä ja näppäimistöllä.

Lisätiedot:
tuotepäällikkö Ari Kettunen
p. 020 1103 622
ari.kettunen@fi.endress.com
 

Cubemass massavirtausmittari

• Suunniteltu erityisesti pienten ainesmäärien mittaamiseen (0…1000 kg/h)

• Suora massamäärän mittaus

• Saatavana valaistulla näytöllä tai ilman. Konfigurointi hipai- sunäppäimistöltä tai etänä esim. HART-signaalin kautta.

• Vaihtoehtoisia ulostuloja: puls- si, taajuus, virtaviesti, MODBUS

• Erinomainen mittaustarkkuus ja toistettavuus

• Maksimi prosessipaine 400 bar

• Taattua sveitsiläistä Promass- laatua kilpailukykyiseen hintaan

Julkaistu: 04.05.2010