Ajankohtaista


30.10.2019

Process Analyzer Solutions – From lab to process >>>

Advanced process analysis moves from lab to process control.
In-spec production, advanced process control and pipeline safety

10.05.2017

Optimaalisesti toimiva prosessi tarvitsee vahvaa osaamista oikealla tavalla järjestettynä >>>

Prosessin laadun ja käytettävyyden varmistava toimiva kokonaisuus muodostuu vahvasta osaamisesta ja yhteistyöstä. Endress+Hauserin asiantuntemus on teollisuuden prosessien mittauksissa ja prosessiautomaatiossa.

9.05.2017

Standardit tehostavat tiedonkulkua >>>

Teollisuudessa digitalisointi voi tarkoittaa pelkistetysti yrityksen sisäisen ja yritysten välisen tiedonvaihdon automatisointia. Jokaiselle yritykselle on syntynyt omien tarpeidensa mukaiset kaupallisten, teknisten ja operatiivisten tietojen tietomallit ja prosessit tiedonkulkuja varten.

9.05.2017

Lisää osaamista Endress+Hauserin koulutuksista >>>

Field Check -koulutus toi lisää varmuutta käyttöön ja joustavuutta kunnossapitoon.

9.05.2017

Vastuualueena analyysituotteet >>>

Vastuualueellani ovat Endress+Hauserin analyysituotteet. Erilaiset asiakasprosessit ja laajatkin projektit ovat tuttuja, sillä olen aiemmin toiminut automaation parissa prosessiteollisuudessa ja tehnyt paljon voimalaitosprojekteja.

9.05.2017

Kaasuala kokoontui Vaasa Gas Exchangessä >>>

Energia-alan asiantuntijoille suunnattu kaasuun ja biokaasuun keskittyvä kansainvälinen verkostoitumistapahtuma Vaasa Gas Exchange järjestettiin maaliskuussa Vaasassa.

8.05.2017

Reset-tapahtuma – IoT ja automaatio vauhdittavat liiketoimintaa >>>

Uudenlainen Reset-tapahtuma keräsi automaatio- ja digialan yritykset ja valmistavan teollisuuden päättäjät Helsingin Messukeskukseen tammikuussa. Myös Endress+Hauser oli mukana tilaisuudessa.

25.10.2016

Analyysimittausten mestari – tutkitusti >>>

Endress+Hauser sai vastikään merkittävää tunnustusta, kun kansainvälinen konsulttiyritys Frost & Sullivan arvioi yrityksen maailman johtavaksi nesteiden analyysimittalaitteiden toimittajaksi

25.10.2016

Endress+Hauserin arvot rakentavat pitävän pohjan laatu- ja ympäristösertifikaateille >>>

Endress+Hauserin arvojen mukainen toimintatapa on laadukas toiminta kaikissa toimissamme ympäristöystävällisyys huomioiden. Nyt siitä on saatu myös viralliset sertifioinnit, kun kansainvälinen auditointiorganisaatio DNVGL on myöntänyt meille ISO 9001- ja ISO 14001-sertifikaatit.

24.05.2016

Endress+Hauser kulkee vakaalla kasvun ja kehityksen polulla >>>

Endress+Hauserin Suomen-yhtiön avajaisjuhlallisuuksia vietettiin puolisen vuotta sitten. Tunnelmallisissa avajaisissa COO Michael Ziesemer toi uudelle – mutta jo kokeneelle – yritykselle emoyhtiön terveiset Sveitsistä.

16.05.2016

Lämpötilamittausten uusi aika >>>

Endress+Hauser ja Sitek-Palvelu ovat sopineet uudenlaisesta yhteistyöstä lämpötilatuotteiden osalta. Yhteistyö konkretisoituu asiakkaalle entistä parempana palveluna ja saatavuutena.

5.10.2015

Kenttäautomaatio- ja Plant Asset Management -koulutus >>>

Kenttäautomaatio kehittyy, pysy ajan tasalla! Endress+Hauserin asiantuntijat kouluttavat sinut tämän päivän kenttäautomaation saloihin.

5.10.2015

Valmiina uuteen aikaan! >>>

Endress+Hauserin toimitusjohtaja Tuomo Saukkonen on tyytyväinen kuin vastarakennetun talon isäntä. Ja niinhän hän onkin: Endress+Hauser on toiminut kesästä alkaen Suomessa omana itsenäisenä yhtiönään. Tuomo, mikä talossa on uutta? Miten uudistus näkyy asiakkaille?

27.10.2014

Uusi toimitusjohtaja esittäytyy: Suunta aina eteenpäin >>>

Endress+Hauser Group on vuonna 1953 perustettu Sveitsiläinen perheyritys, joka on kasvanut yhdeksi maailman johtavaksi teollisuuden mitta- ja kenttälaitteiden erikoisosaajaksi ja palvelutarjoajaksi.

19.05.2010

Endress+Hauser selviytyi kriisistä >>>

Sveitsiläinen yhtiö säilytti kannattavuutensa ja piti henkilöstön määrän ennallaan myynnin laskusta huolimatta.