Rekrytointi

Endress+Hauser Oy hakee HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

Endress+Hauser hakee avaintehtävään HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat huolto- ja palveluliiketoimintamme johtamisesta ja kehittämisestä sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Olennaisena osana tehtävääsi on toimia linkkinä myynnin ja palveluliiketoiminnan toteuttajien välillä. Toimit tiiviissä yhteistyössä myyntihenkilöstömme kanssa. Vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä ja palveluiden edelleen kehittämisestä tuottamaan mahdollisimman suurta lisäarvoa asiakkaillemme. Toimit esimiehenä sekä teknisenä ja kaupallisena tukena huollon ammattilaistiimillemme. Kuulut yrityksemme johtoryhmään.

Toivomme sinulta insinööri- tai vastaavaa soveltuvaa koulutusta (AMK/DI) sekä vahvaa teknistä osaamista. Jos sinulla on sähkö-/automaatiokokemusta mielellään prosessiteollisuudesta, katsomme sen eduksi. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kyky rakentavaan ja kehittävään yhteistyöhön. Työskentelytapasi on johdonmukainen ja määrätietoinen. Sinulla on näyttöjä onnistuneiden muutosten läpiviemisestä. Ennen kaikkea arvostamme avointa ja mutkatonta suhtautumista monipuolisiin tehtäviin, erinomaista asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa, myynnillistä asennetta ja matkustusvalmiutta.  

Tarjoamme sinulle työpaikan menestyvässä kansainvälisessä perheyhtiössä, mielenkiintoisia haasteita, korkealaatuiset tuotteet, ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen, oman osaamisen kehittämismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Tuomo Saukkonen, p. 040 562 0379, parhaiten tavoitettavissa ma 31.8. klo 15-16, to 3.9. klo 8-9 ja ti 8.9. klo 15-16.30 ja henkilöstöpäällikkö Hanna Svinhufvud, p. 0400 608 947, parhaiten tavoitettavissa ti 1.9. klo 15-16.30 sekä ke 2.9. ja 9.9. klo 8-9. Voit myös tiedustella tehtävästä sähköpostitse osoitteista tuomo.saukkonen@endress.com ja hanna.svinhufvud@endress.com. Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 13.9.2020 mennessä osoitteeseen hr.fi.sc@endress.com.

Julkaistu: 26.08.2020