Rekrytointi

Endress+Hauser Oy hakee TEOLLISUUDEN SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASIANTUNTIJAA

Endress+Hauser Oy hakee monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin sinua, jolla on käytännön kokemusta

TEOLLISUUDEN SÄHKÖ-/AUTOMAATIOTEHTÄVISTÄ

Tehtävässäsi vastaat konsultoivasta tuesta alueen asiakasyritystemme kunnossapito- ja tuotanto-organisaatioille. Toimit myös osana huollon ammattilaistemme tiimiä tukemassa asiakaskuntaamme. Tehtävä sisältää monipuolisesti ja vaihtelevasti asiakkaan toimipaikoissa tehtävää konsultointia sekä asennus- ja huoltotoimintaa. Tarjoamamme tehtävä on yhdistelmä konsultoivaa asiantuntijuutta ja käytännön asennustoimintaa. Työsi on liikkuvaa ja tapahtuu pääosin asiakkaiden teollisuuslaitoksilla, joten se edellyttää matkustusvalmiutta, ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Toivomme sinulta vankkaa käytännön sähkö-/automaatioasennuskokemusta mielellään prosessiteollisuudesta. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot etkä kavahda istahtamista asiakkaan kanssa neuvottelupöytään. Olet sekä positiivinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja että itsenäiseen työskentelyyn kykenevä asiantuntija. Ennen kaikkea arvostamme avointa ja mutkatonta suhtautumista monipuolisiin tehtäviin, erinomaista asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta. Hyvä englannin kielen taito auttaa tehtävässä.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä kansainvälisessä konsernissa, korkealaatuiset tuotteet, ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen, oman osaamisen kehittämismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Teijo Taipale, Head of Services, p. 050 364 5205, parhaiten tavoitettavissa ti 7.7. ja to 9.7. klo 15-16 sekä pe 10.7. ja ti 14.7. klo 8-9. Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 15.7.2020 mennessä osoitteeseen hr.fi.sc@endress.com.

Julkaistu: 02.07.2020