Ajankohtaista

Etsitkö uusia ja innostavia haasteita tekniseltä alalta?

Kenttäväylä HR

Endress+Hauser hakee myyntitiimiinsä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Itä-Suomeen.

Endress+Hauser on mittaus- ja säätötekniikkaan, palveluihin ja prosessiautomaation ratkaisuihin keskittynyt maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Ydinosaamisemme on prosessiteollisuuden ja laitevalmistuksen mittaus- ja säätölaitteissa ja niiden kokonaisratkaisuissa sekä palveluissa laitoksen koko elinkaaren ajaksi. Tarjoamme vahvan prosessi- ja projektiosaamisen ja paikallisen palveluverkoston lähellä asiakasta.

Tehtävässäsi vastaat asiakkuuksien hoitamisesta kokonaisvaltaisesti Itä-Suomen alueella. Toimit yhdessä sinua tukevan palvelutiimin kanssa tarjoten parhaat mahdolliset kenttäautomaation palvelu- ja tuoteratkaisut asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Monipuolinen osaaminen prosessiteollisuudesta sekä laaja-alainen ymmärrys prosessiautomaatiosta ja -mittauksista auttaa sinua menestymään tehtävässäsi. Lisäksi ymmärrät aidosti palveluliiketoiminnan merkityksen yhteistyötä kehitettäessä. Nautit myynnillisistä haasteista ja motivoidut asiakassuhteiden suunnitelmallisesta rakentamisesta ja ylläpidosta.

Arvostamme erityisesti hyviä yhteistyötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat menestyä myynnin tehtävien parissa ja toimia dynaamisessa ympäristössä alan johtavassa yrityksessä. Endress+Hauser tarjoaa globaalin toimintaympäristön ja modernit työkalut sekä alansa huippua olevat palveluratkaisut ja tuotteet. Ammattitaitoinen tiimi tukee sinua matkallasi kohti huippua!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuomo Saukkonen, p. 040 562 0379. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 31.12. mennessä osoitteeseen HR@fi.endress.com

Julkaistu: 30.11.2018