Ajankohtaista

Vastuualueena analyysituotteet

Kansi_antti

”Olin viime kesänä uintireissulla, kun Endress+Hauserilta soitettiin ja kysyttiin töihin. Ajatusmaailmat ja osaaminen kohtasivat keskusteluissamme, ja nyt olen ollut talossa tuotepäällikkönä 10 kuukautta.

Vastuualueellani ovat Endress+Hauserin analyysituotteet. Erilaiset asiakasprosessit ja laajatkin projektit ovat tuttuja, sillä olen aiemmin toiminut automaation parissa prosessiteollisuudessa ja tehnyt paljon voimalaitosprojekteja.

On mahtavaa saada olla erilaisten ihmisten ja yritysten kanssa tekemisissä ja ratkoa monenlaisia haasteita. Tämä homma on yhteistyötä – asiakkaita vartenhan me näitä hommia tehdään. Pyrin aina pitkäaikaiseen ja luottamukselliseen suhteeseen. Asiakassuhteessa on kyse isommasta asiasta kuin vain siitä, että saadaan kauppa aikaan. Pidän siitä, että Endress+Hauserin arvoissa asiakas on aina ykkönen. Palvelut ja toimintamallit rakennetaan aina asiakkaan lähtökohdista.

Endress+Hauserilla on luottamuksellinen ilmapiiri ja tekemisen meininkiä. Takana on iso talo, tehtaat ja niiden antama tuki – ja se varmasti näkyy asiakkaalle myönteisesti. Arvostan itsekin sitä osaavaa teknistä tukea ja laatuasioita, joita yrityksenä tarjoamme. Endress+Hauser tosiaan toimii kuin sveitsiläinen laatukello.

Vapaa-ajalla minuun voi törmätä juoksu-, pyöräily- tai rullaluistelulenkeillä pitkin Helsinkiä. Työreissuunkin lähtiessä talvella ovat aina mukana sukset ja kesällä lenkkitossut.”

Kuva: Opa Latvala
Antti Kottila
p. +358 20 1103 641
antti.kottila[ät]fi.endress.com

Julkaistu: 09.05.2017