Tuotteet

Endress+Hauser Levelflex – Uuden sukupolven pintatutkalähettimet

Uuden sukupolven pintatutkalähettimet

Pinnanmittauksen markkinajohtaja vahvistaa asemaansa esittelemällä uuden sukupolven tutkasarjan. Endress+Hauserin uusi Levelflex FMP5x on suunniteltu vastaamaan alan uusimpia standardeja.

Endress+Hauserin ensimmäinen Levelflex-tuoteperhe esiteltiin jo vuonna 1998. Matkan varrella tehtaan tuotekehityksen ja asiakkaiden välinen vuoropuhelu on tuottanut lukuisia uusia sovelluksia. Yli 15 vuoden kokemus mikroaaltotutkatekniikkaan perustuvissa kenttälaitteissa ja yli miljoona asennettua laitetta antavat vahvan perustan uuden sukupolven tuotteiden kehitystyöhön.

Nyt esiteltävä Levelflex FMP5x -sarja vastaa kaikkia kemian-, petrokemian-, öljy- ja kaasu- sekä energiateollisuuden uusimpia standardeja. Samalla se on ensimmäinen pinnanmittauksen kenttälaite, joka pystyy hyödyntämään kahta eri toimintaperiaatetta. Vaikeissa rajapintamittaussovelluksissa kaivattu ominaisuus tunnetaan nimellä sensorfusion.

Mikroaaltotekniikan ja kapasitiivisen mittausperiaatteen soveltaminen samassa lähettimessä mahdollistaa luotettavan ja tarkan mittauksen olosuhteissa, joissa tämän tyyppistä mittausta ei aiemmin voitu soveltaa.

 

Kattava tuoteperhe

Kokonaisuutena uusi Levelflex-sarja koostuu kahdeksasta tuotteesta lähtien perussovelluksista aina suurta suorituskykyä vaativiin korkeapaineen ja lämpötilan pintasovelluksiin sekä monipuolisiin rajapinta- ja kokonaispintasovelluksiin.

Moderni tuoterakenne ja uudistunut menupohjainen käyttöliittymä helpottavat ja nopeuttavat laitteen käyttöönottoa ja hallintaa koko elinkaaren ajan. Lisäksi laitteen hallintajärjestelmään kuuluu erillinen sisäänrakennettu HISTOROM-muistipiiri, joka mahdollistaa laite- ja prosessidiagnostiikan hyödyntämisen esimerkiksi FieldCare -ohjelmiston kautta mahdollisissa huolto- ja seisokkitilanteissa.

Lisätiedot:

Tuotepäällikkö Jukka Salonen
p. 020 1103 629
jukka.salonen@fi.endress.com

Julkaistu: 03.11.2010