Tuotteet

Endress+Hauser Prosonic T FMU30: Uusi ultraääni-pinnanmittauslähetin neste- ja kiintoainemittauksiin

Uusi ultraääni-pinnanmittauslähetin neste- ja kiintoainemittauksiin

Endress+Hauser on käyttänyt ultraääni-pinnanmittaustekniikkaa jo vuodesta 1969 lähtien. Uusi Prosonic T FMU30 on FMU230/231-sarjan korvaaja, kompakti lähetin, joka uudistettiin ominaisuuksiltaan nykyajan vaatimuksia vastaavaksi.

 

Uuden vahvistimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu helppo, nopea ja turvallinen käyttöönotto, joka tehdään uuden graafisen valikko-ohjelmiston avulla. Pulsemaster-signaalinkäsittelyohjelma on sama kuin tutussa Prosonic M-sarjassa. Käyttöönoton yhteydessä voidaan hyödyntää esimerkiksi laitteen näyttöön saatavaa graafista kaiku-/peittokäyrää.

Laitteen maksimimitta-alue on versiosta riippuen 5 tai 8 metriä. Teknisistä ominaisuuksista maininnan ansaitsevat myös 1 1/2” tai 2” prosessiliitäntä sekä prosessilämpötilan kesto, joka kattaa -20…+60 asteen alueen.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat vesi- ja jätevesialtaiden pinnanmittaukset tai pato- ja avokanavavirtausmittaukset. Yhden tärkeän sovellusalueen ultraäänimittaukselle muodostaa erilaisten murskainten ja kuljettimien pinnanvalvonta.

Metso Endress+Hauserin laaja huoltoverkosto mahdollistaa tuotteelle kattavan käyttöönottopalvelun.

Lisätiedot:
tuotepäällikkö Jukka Salonen
p. 020 1103 629
jukka.salonen@fi.endress.com


Julkaistu: 04.05.2010